Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του TEDxPatras 2016!


O Τηλέμαχος Τσαρδάκας -του θεάτρου act- οπτικοποίησε τις «Ευκαιρίες»

 

Το TEDxPatras 2016, που θα φιλοξενηθεί στο Royal Theater – Παλαιό Πτωχοκομείο, το Σάββατο 14 Μάϊου, έχει ως θέμα του τις «Ευκαιρίες». Η λέξη «Opportunities» είναι η θεματική που επέλεξαν οι διοργανωτές του για τη φετινή, δεύτερη κατά σειρά, διοργάνωση στην Πάτρα. Και γύρω από τις ευκαιρίες θα εξελιχθούν τα πάντα στη φετινή διοργάνωση: ομιλίες, εργαστήρια, εμπειρίες και άλλα.

 

Οι ευκαιρίες αποτέλεσαν και την έμπνευση του τηλεοπτικού σποτ του TEDxPatras 2016. Τα γυρίσματα έγιναν στην Πάτρα τον Απρίλιο 2016, το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Τηλέμαχου Τσαρδάκα (ιδιοκτήτη και διευθυντή του θεάτρου act) και η μουσική σύνθεση του Διονύση Μπάστα.

 

Ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας δέχτηκε πρόθυμα να επιμεληθεί το συγκεκριμένο σποτ, δουλεύοντας κι αυτός (όπως και όλοι οι συνεργάτες του) σε εθελοντική βάση, όπως άλλωστε και όλοι οι συμμετέχοντες στην πολυμελή ομάδα που διοργανώνει το TEDxPatras. Στα γυρίσματα συμμετείχαν οι: Περικλής Σιούντας, Νίκος Γαρόζης, Μαρία Βάρσου, Χριστιάνα Κώτσια, Τάσος Παπαδημητρίου, Τηλέμαχος Τσαρδάκας.

Το TEDxPatras 2016 ευχαριστεί όλους τους συντελεστές για την προσφορά του χρόνου και του ταλέντου τους, καθώς επίσης τον Γιώργο Τσίρη για την παραχώρηση του γραφείου του, τον Χάρη Βασιλείου για την διευκόλυνση στα γυρίσματα, τον Δημήτρη Kozarski για τις λήψεις με drone, τον Ιάσονα Βάκρινο που έπαιξε τρομπέτα, τη σχολή χορού Ελευθερίας Τσαφούλια για την παραχώρηση αίθουσας χορού, την ομάδα X-Saltibagos για τη συνεργασία στα γυρίσματα, το NoiseBox Studio για τις ηχογραφήσεις και το θέατρο act για την βοήθεια στην εκτέλεση της παραγωγής.

 Μπορείτε να απολαύσετε το συγκεκριμένο σποτ εδώ:

Άλλα χρήσιμα Links σχετικά με το TEDxPatras και τον τρόπο απόκτησης των εισιτηρίων:

www.tedxpatras.com

www.facebook.com/tedxpatras

www.twitter.com/tedx_patras

www.instagram.com/tedxpatras

www.viva.gr/tickets/seminars/royal-theater/tedxpatras-opportunities/


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ του TEDxPatras 2016!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format