13ο Φοιτητικό Συνέδρίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Κλείστε το εισιτήριο σας τώρα!


Τα εισιτήρια για το 13ο Φοιτητικό Συνέδρίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας είναι εδώ!

Προμηθευτείτε το εισιτήριο σας εδώ: https://www.viva.gr/tickets/seminars/eede/13-synedrio-dioikitikis-epistimis-kai-texnologias/

Σχετικά με το 13ο Φοιτητικό Συνέδρίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας :

Το Φοιτητικό Συνέδριο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας αποσκοπεί σε μια πανελλήνια επιστημονική συνάντηση νέων μελών ΔΕΠ, υποψήφιων διδακτόρων, νέων ερευνητών αλλά και προπτυχιακών/μεταπτυχιακών φοιτητών με στόχο τη διερεύνηση της συμβολής της καινοτομίας στην ανάπτυξη σύγχρονων μορφών επιχειρηματικών δράσεων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα αναδειχθούν οι εναλλακτικές σύγχρονες μορφές επιχειρηματικότητας, η προοπτική τους στο μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον και θα διερευνηθεί ο ρόλος της διοικητικής επιστήμης και της καινοτομίας στην ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών δράσεων. Φοιτητές από όλα τα ελληνικά πανεπιστήμια, καθηγητές, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων δίνουν το παρόν στη διοργάνωση.

Oι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στις θεματικές συνεδρίες που πραγματοποιούνται και έχουν ως κύριο αντικείμενο την παρουσίαση εργασιών από νέους ερευνητές πολλών ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων. Παράλληλα διενεργούνται ομιλίες από στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών παρουσιάζοντας βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της Επιχειρηματικής Καινοτομίας.

Η επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από καθηγητές του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του ΟΠΑ ενώ η οργανωτική επιτροπή συγκροτείται από φοιτητές του τμήματος.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

13ο Φοιτητικό Συνέδρίο Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας | Κλείστε το εισιτήριο σας τώρα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format