Μέρη να διαβάσεις για την εξεταστική εκτός από το σπίτι!


 

Γειά σας γειά σας αγαπητά μου παιδάκια! Να φανταστώ όποιοι διαβάζετε αυτές τις γραμμές ανήκετε σε δυο κατηγορίες. Είτε θα έχετε αρχίσει το διάβασμα ( που και που αρεά) είτε θα βρίσκεστε στη φάση της αποδοχής όπου πρέπει να ξεκινήσετε.
Λοιπόν επειδή εγώ είμαι στη πρώτη κατηγορία και ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΜΑ κάνω τα πάντα ώστε να μπορέσω έστω να βγάλω και ένα κεφάλαιο. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να ψάξω μέρη που μπορώ να διαβάσω έξω έστω και μια ώρα κάθε μέρα και σας τα παροουσιάζω.

1) Businessman/woman
tumblr_msxfrv8ZZO1s89mq8o2_500Λοιπόν το κάνω συχνά γενικά αυτό και συνέχεια πετυχένει. Βέβαια δεν πετυχένει και πολύ στη περίπτωση που δεν χρεισημοποιείς το laptop σου ή όταν γενικα χρειάζεσαι πολλές σημειώσεις μαζί. Αυτό γιατί το πρώτο μέρος αφορά τη καφετέρια. Πήγαινε στην αγαπημένη σου καφετέρια, παρείγγελε τον αγαπημένο σου καφέ ή ρόφημα και ξεκίνα τη δουλειά. Καλό θα είναι να κάθεσαι σε γωνίες ώστε να μην σε ενοχλεί κανείς λέγοντάς σου να περάσει και φυσικά να είσαι κοντά σε πρίζα. Προσωπικά μπορώ να βγάλω πολύ δουλειά όταν το κάνω αυτό. Επίσης αυτή τη στιγμή σας στέλνω τα θερμά φιλιά μου από την αγαπημένη μου καφετέρια πίνοντας μια ζεστή σοκολάτα.
2) Ταράτσα style
tumblr_inline_ncaa8sztEV1si8bkbΕίναι πρωί περίπου 8:30 και ο ήλιος έχει βγει και δεν είναι καυτός αλλά οι ηλιαχτίδες του πέφτουν πάνω σου και σε ζεσταίνουν τόσο ωραία που έχεις στραμμένο το πρόσωπό σου προς αυτόν έχοντας κλειστά τα μάτια και απλά απολαμβάνοντάς τον. Φτιάξε ένα καφεδάκι πάρε τα βιβλία σου, τις σημειώσεις σου και ότι άλλο χρειάζεσαι και ανέβα στη ταράτσα. Άπλωσε τα πάνω σε ένα τραπεζάκι και με τον ήλιο να σε λούζει και με τα αρώματα τα πρωινά που σε ταξιδεύουν ξεκίνα το διάβασμα. Μην το βλέπεις σαν αγγαρεία αλλά σαν ευκαιρία να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και αυτά που θες να μάθεις τα οποία δεν είναι μακριά αλλά μπροστά σου. Απλά άνοιξε το βιβλίο!

3) Δασάκια
tumblr_npqyq2wQWQ1u9b9ceo1_500Το έχω ξαναναφέρει σε προηγούμενο άρθρο και το ξαναλέω και εδώ. Τα δασάκια που έχουν οι περισσότερες περιοχές στην Αθήνα αλλά και σε άλλες μεγαλουπόλεις είναι απλά φοβερά. Είναι κυριολεκτικά μια όαση μέσα στα τόσα πολλά κτίρια. Πήγαινε στο δασάκι που σου αρέσει να πηγαίνεις και άπλωσε κάτω μια πετσέτα ή αν έχουν και τραπεζάκια για πικνίκ, κάτσε εκεί και ξεκίνα το διάβασμα. Προσωπικά πιστεύω πως οι καλύτερες ώρες για να πηγαίνεις για διάβασμα ή γενικά να κάνεις κάτι, όπως τρέξιμο, στο δασάκι είναι οι πολύ πρωινές ώρες μέχρι και τις 12 και από τις 4.30 μέχρι ότι ώρα θέλει ο καθένας.

Αυτά προς το παρόν αγαπημένοι και λατρεμένοι μου αναγνώστες. Μέχρι το επόμενο άρθρο τα θερμά μου φιλιά σε όλους και να διαβάζεται γιατί εξεταστική is coming……

!!!

Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Μέρη να διαβάσεις για την εξεταστική εκτός από το σπίτι!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format