Mirror mirror on the wall…


Όταν είσαι μόνος σου κάνεις τα πιο τρελά πράγματα και δεν τα αποκαλύπτεις ποτέ σε κανέναν! Μόνο ένας ξέρει! Εκείνος! Σε βλέπει και σε ανέχεται κάθε μέρα! Όταν δεν είσαι σπίτι τον ψάχνεις απεγνωσμένα. Ποιος είναι αυτός; Ο καθρέφτης σου φυσικά!

Δείτε επίσης: Μήπως είσαι λιγάκι ψώνιο μωρέ;

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, καλύτερα να κλείσεις τα αυτιά σου…και τα μάτια σου!
Πας να χτενιστείς και λες και ένα τραγουδάκι! Με την βούρτσα για μικρόφωνο και με πολύ ύφος τραγουδάς όσο πιο φάλτσα μπορείς! Το παίζεις φωνάρα όμως και ας κινδυνεύει να σπάσει ο καθρέφτης. Το ζεις βρε παιδί μου το τραγούδι στο πετσί σου!
Καλά και αν έχεις και ολόσωμο καθρέφτη ρίχνεις και μια γυροβολιά! Όχι όμως όπως να΄ναι! Ε τι ερασιτέχνες είμαστε; Τα δίνεις όλα! Κάνεις και πρόβα τις κινήσεις σου για μετά που θα βγεις για ποτό! Ε να μην ξέρεις πως θα φαίνεσαι; Πως θα καταπλήξεις τα πλήθη απροετοίμαστος;

cameron-diaz-undies-dance

Καθρέφτη καθρεφτάκι μου ποιός είναι ο πιο όμορφος στην γη;
Η ερώτηση αυτή δεν γίνεται ποτέ! Αυτά είναι παραμύθια! Ξέρουμε όλοι ποιος είναι! Εσύ εσύ εσύ! Μέσα του βλέπεις ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στο κόσμο, που σου έρχεται να το φιλήσεις. Σε φτύνεις και λίγο να μην σε ματιάσεις!
Ωπ καθρεφτάκι γεια!!! Τι λέει;
Το καλύτερο είναι όταν έχεις πιει κανά δύο ποτηράκι παραπάνω και πας στην τουαλέτα γιατί ζαλίζεσαι. “Ωπ καθρέφτης! Πως είσαι έτσι ρε; Χαχαχα! Πρέπει να συνέλθεις!Χικ! Είσαι καλά! Χικ! Ας κρατήσω την ανάσα μου για 10 δευτερόλεπτα να φύγει ο λόξιγγας! Χικ! Πφφφ δεν μπορώ χαχαχα. Χικ! Λοιπόν, σοβερέψου! Βγες έξω σα να μην τρέχει τίποτα.”. Give me five bro. Ουπς σπάει…

76a71a483722202f35434325be6924cc
Καθρέφτη καθρεφτάκι μου, άκου να σου πω!
Και εκτός από όλα αυτά προετοίμαζεις και τα λόγια σου. Τι θα πεις και πως θα το πεις. Δοκιμάζεις κανά δύο εκφράσεις και διαλέγεις την καλύτερη! Φτιάχνεις τρελά σενάρια και απαντάς με ύφος, πολύ ύφος σε όλα. Μέχρι και συνέντευξη από την Oprah έχεις πάρει και με μεγάλη επιτυχία! Ε όχι; Eντάξει κάποιοι το κάνουμε…κάνουν ήθελα να πω!

Μήπως είμαστε λίγο τρελοί που μιλάμε στον καθρέφτη μας, δηλαδή στον εαυτό μας; Πως γίνεται όμως να μην του μιλάς; Αφού είναι ο μόνος που θα υπάρχει πάντα στην ζωή σου!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Mirror mirror on the wall…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format