Καλά Χριστούγεννα by Mystudentpass.gr


Χριστούγεννα! Τι όμορφη γιορτή και πόσα συναισθήματα νιώθουμε κάθε χρόνο αυτές τις μέρες; Συναισθήματα που δεν θα τα αλλάζαμε με τίποτα στον κόσμο και άπειρες αναμνήσεις που μας κάνουν τόσο ευτυχισμένους όταν τις θυμόμαστε. Αναμνήσεις που άλλοτε είναι τρελές άλλοτε γλυκές και άλλοτε ντροπιαστικές για την οικογένεια (οπότε διαγράφονται για πάντα από τα πρακτικά και αποτελούν προσωπικά δεδομένα και δεν αποκαλύπτονται ποτέ. Ναι! Ξέρεις πολύ καλά για ποιό πράγμα μιλάω)

Τα Χριστούγεννα λένε πως είναι γιορτές που τις περνάς με την οικογένειά σου, ωστόσο είμαστε της άποψης πως οικογένεια δεν σημαίνει απαραίτητα εξ αίματος. Οικογένεια για μας είναι όλοι οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Οι φίλοι σου μπορεί να είναι για σένα οικογένεια και ο/η σύντροφός σου επίσης. Η ομάδα του Mystudentpass.gr είναι μια τέτοια οικογένεια και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό!

Δείξε σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν που θεωρείς εσύ οικογένειά σου πως είναι ένα ξεχωριστό και αγαπημένο κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Μπορεί να σε εκνευρίζουν ώρες ώρες και απλά να θες να τους στραγγαλίσεις αλλά τους αγαπάς γι’ αυτό ακριβώς που είναι, με τα θετικά και τα αρνητικά τους.

Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες που μπορούν να χαλάσουν μια όμορφη στιγμή. Χαμογέλα και κάνε έναν απολογισμό για αυτά που έχεις και μην είσαι αχάριστος. Αν έχεις αγάπη στη ζωή σου, στήριξη και υγεία όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες που μας χαλάνε τη διάθεση. Γιατί; Μα φυσικά γιατί ο άνθρωπος είναι εγωιστικό ον από τη φύση του και ακόρεστος. Όσα και να σου δώσουν πάλι θα θες το κάτι παραπάνω.

Βάλε στόχο αυτή τη χρονιά να δώσεις περισσότερη αγάπη εκεί που αξίζει και θα νιώσεις συναισθήματα τόσο όμορφα και γλυκά που δεν θα μετανιώσεις ποτέ για την επιλογή σου. Έτσι δημιουργούνται οι πιο όμορφες αναμνήσεις μέσα από μια στοργική και όμορφη κουβέντα από τα χείλη της μητέρας σου όταν δεν θα είσαι καλά, μέσα από ένα γλυκό φιλί από τον σύντροφό σου. Νιώσε τα μικρά και όμορφα πράγματα της ζωής σου και θα δεις πως η ευτυχία εν κρύβεται στα λεφτά, στα ρούχα και στα αυτοκίνητα αλλά στη καρδιά αυτών που είναι δίπλα σου. Αυτών που θα χαρούν με τη χαρά σου και θα λυπηθούν με τη λύπη σου. Αυτών που θα κάνουν τα πάντα για να δουν ένα γλυκό χαμόγελο από τα χείλη σου.

Φρόντισε αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν είναι πολλοί και το ξέρεις καλά! Δώσε ΑΓΑΠΗ, δεν κοστίζει τίποτα!

Η ομάδα του Mystudentpass.gr σου εύχεται καλές και όμορφες γιορτές!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Καλά Χριστούγεννα by Mystudentpass.gr

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format