Ο Άγιος Βασίλης είναι ένα ψέμα! Ή μήπως όχι;


Πόσο χρονών είναι; Τόσα χρόνια δεν μεγάλωσε άλλο; Δεν έχει πάθει ζάχαρο από τόσους κουραμπιέδες και τόσα μελομακάρονα; Δεν μπορεί! Και γιατί φοράει συνέχεια αυτό το κοκκινάκι; Νομίζει ότι του πάει; Μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του έχει! Και πως χωράει από την καμινάδα ακόμα να το καταλάβω! Και άμα δεν έχεις καμινάδα από που μπαίνει; Δεν συζητάω καν για τα δώρα! Πότε πρόλαβε να τα φτιάξει, πως τα χώρεσε μέσα στο σάκο και πότε πρόλαβε να τα μοιράσει κιόλας σε ένα βράδυ; Busted κύριε τροφαντούλη! Σε καταλάβαμε!

Δείτε επίσης: Τα κλισέ των Χριστουγέννων!

Μην μου πεις ότι δεν σκεφτόσουν έστω και ένα από αυτά όταν ήσουν μικρός γιατί θα είναι ψέμα! Απλώς μόλις έπαιρνες το δώρο σου σταματούσες να ψαρευείς τους γύρω σου για την πραγματικότητα και έλεγες το έκανε ΜΑΓΙΚΑ! Άσε που άμα αποκάλυπτες τις υποψίες σου, υπήρχε πιθανότητα να μην σου φέρουν την επόμενη χρόνια! Το διακινδυνεύεις; Όχι φυσικά!

throne-of-lies

Ας το δούμε απλά! Πιστεύαμε σε έναν παχουλό κατασκευαστή και διανομέα δώρων που έχει βρει το ελιξίριο της αιώνιας ζωής, έχει μαγικές ικανότητες και ένα περίεργο γελάκι ΧΟΧΟΧΟ!
Μάλιστα! Προτιμώ τον spiderman που βγάζει και ιστούς!

Άσε που με τόσους Άγιους Βασίληδες μπερδευόσουν κιόλας! Ποιός απ’όλους αυτούς είναι ο αληθινός; Και τι δουλειά έχει απ’έξω από το super market; Γιατί τρώει τον χρόνο του και δεν μου φτιάχνει το δώρο μου;

santa-claus-is-dead_1239

Κάποια στιγμή όμως οι υποψίες σου επαληθεύονται! Σου λέει κάποιος ότι όλα αυτά είναι ένα παραμυθάκι για τα παιδιά! Ότι δεν υπάρχει και ότι οι γονείς σου έπαιρναν τα δώρα! Όλος ο κόσμος σου καταρρέει! Δεν μπορείς να το δεχτείς! Όλα ήταν ένα ψέμα! Όλες οι στιγμές μαζί του, δεν ήταν τίποτα από μία φούσκα που μόλις έσκασε μες στην μούρη σου! Και κλαις, κλαις ασταμάτητα!

Εντάξει μετά παίρνεις πάλι δώρο και το ξεπερνάς! Αρκετά το κλάψαμε τον μακαρίτη!

Μπορεί να είναι ένα ψέμα αλλά είναι ένα τόσο γλυκό ψέμα! Ένα παραμύθι στην φαντασία κάθε μικρού παιδιού. Είναι ένα σύμβολο της αθωότητάς μας! Η πραγματικότητα είναι τόσο βαρετή!

Ωχ τι είναι αυτό κάτω από το δέντρο μου;
Santa; Εσύ;

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Ο Άγιος Βασίλης είναι ένα ψέμα! Ή μήπως όχι;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format