Η google έκανε ένα απο τα πιο διασκεδαστικά doodle για τα 245 γενέθλια του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν!!


Ακόμα και αν είσαι η πιο διαπρεπής μουσική ιδιοφυΐα της γενιάς σου, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετές δυσκολίες στο δρόμο προς την επιτυχία. Έτσι αρχίζει το ταξίδι του Μπετόβεν στην συμφωνική αίθουσα στο σημερινό μουσικό παζλ της google, το οποίο δημιούργησε  ο Leon Χονγκ σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη Nate Swinehart. Η ιστορία είναι μια αναφορά στο ευρύτερο πλαίσιο της ζωής του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν, ο οποίος είδε πολύ περισσότερο από άλλους τι  σημαίνει γρουσουζιά στην ζωή.

unnamed

Ο πατέρας του Ludwig, ένας μέτριος τραγουδιστής στο σώμα των δικαστών, τράβηξε πρόωρα το παιδί του  από το σχολείο στην ηλικία των δέκα, με την ελπίδα να κερδίσουν κάποια χρήματα με το ταλέντο του (ο γραφικός του χαραχτήρας ήταν τόσο κακός που οι μουσικολόγοι εξακολουθούν να αγωνίζονται για την επικύρωση της υπογραφής του). Ως έφηβος έχασε τα δύο του αδέλφια πρόωρα και έπρεπε να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την οικογένειά του, κυνήγησε  παράφορα τους έρωτες του και άρχισε να χάνει την ακοή του στο απόγειο της καριέρας του.

Παρ ‘όλα αυτά, η μουσική του Μπετόβεν επικράτησε. Ο Μότσαρτ φιμολογείτε μάλιστα να είχε πει ότι,  “μια μέρα, το αγόρι αυτό θα δώσει στον κόσμο κάτι για να συζητήσουμε για πολύ καιρό.”  Και αυτό σίγουρα το έκανε.

Είναι ασαφές πότε ο Μπετόβεν γεννήθηκε στην πραγματικότητα, αλλά η 17η, Δεκεμβρίου σηματοδοτεί την 245η επέτειο από το βάπτισμα του. Όπως αναφέρουνε στη google «Σήμερα μας δόθηκε μια σπάνια ευκαιρία να κατασκευάσομε ένα παιχνίδι με πανέμορφη μουσική, του οποίου η υποβλητική διάθεση, το δράμα και το βάθος συνδυάστηκε με όμορφα και διασκεδαστικά γραφικά»

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η google έκανε ένα απο τα πιο διασκεδαστικά doodle για τα 245 γενέθλια του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν!!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format