Οι 5 (ξένοι) τηλεοπτικοί χαρακτήρες που θα θέλαμε να είναι συμφοιτητές μας…


Τα φοιτητικά χρόνια είναι –αν μη τι άλλο- ο πιο μαζεμένος ελεύθερος χρόνος που έχουμε για κάψιμο.

Οι περισσότεροι από εμάς μετά το διάβασμα (προφανώς), επιλέγουμε τις ταινίες και τις σειρές για να γεμίσουμε το χρόνο μας. Game of Thrones, Walking Dead, Vampire Diaries, How I Met Your Mother, The Big Bang Theory, Sherlock, Modern Family αλλά και Friends είναι λίγες μόνο από τις δημοφιλείς σειρές. Ξεχωρίζουμε λοιπόν μερικούς από αυτούς τους ήρωες και προσπαθούμε να τους φανταστούμε ως συμφοιτητές μας για να ξορκίσουμε τις χρωστούμενες εργασίες για τη σχολή εν όψει Χριστουγέννων:

Sheldon Cooper – Φυσικό

Εργάζεται σαν θεωρητικός της κβαντομηχανικής και της θεωρίας των χορδών. Μπορεί να είναι εριστικός, να διαφημίζει το πολύ το υψηλό του IQ, να μην έχει το αναμενόμενο χιούμορ ή γενικότερα τους τρόπους τους με τους ανθρώπους, αλλά σίγουρα θα ήταν απολαυστικό να τον έχεις να κάθεται απέναντι σου. Τώρα, αν είχες κενά σε κάποια θεωρία και του ζητούσες βοήθεια, ίσως σε μπέρδευε περισσότερο και σίγουρα θα σ’ έκανε να μετανιώσεις την ώρα και την στιγμή που απευθύνθηκες σε αυτόν.

Chandler Bing – Οικονομικά

Κανένας από την παρέα του δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς δουλειά κάνει. Με τ’ αστεία του, κάθε στιγμή της φοιτητικής χρονιάς θα είχε τη νοστιμιά της, συνάμα θα είχες έναν φίλο που θα μπορούσες να τον θεωρήσεις κι αδερφό που νοιάζεται για σένα και δε θα έκανε τίποτα για να σε πληγώσει. (Θα ήθελα πολύ ν’ αναφέρω και τη Phoebe σαν εν δυνάμει συμφοιτήτρια, αλλά προτίμησε να ακολουθήσει τη μουσική της καριέρα –κι άλλη μια κρυφή καριέρα για την οποία λίγα ξέρουμε- και δεν σπούδασε σε αυτό που μεταφράζουμε ως ανώτατη ή ανωτέρα εκπαίδευση).

Gregory House – Ιατρική

Για να έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο σε τόσους κύκλους επεισοδίων, κάτι γοητευτικό θα έχει αυτός ο House. Εγωκεντρικός στα επίπεδα του Sheldon και του Sherlock, αλλά σίγουρη διάνοια στον επιστημονικό του χώρο, θα ήταν ένας πολύτιμος «δάσκαλος» πέραν από συμφοιτητής. Σίγουρα, όσοι σπουδάζετε Ιατρική δε θα ζούσατε ρομάντζο αλά Grey’s Anatomy αλλά τι πειράζει; Στ’ απροσδόκητα κρύβεται η νοστιμιά.

Lily Aldrin – Νηπιαγωγών

Εργάζεται σα νηπιαγωγός, αλλά είναι ένας από τους πολλούς ανθρώπους που άφησαν την Τέχνη τους για μια σίγουρη δουλειά. Η Lily ασχολιόταν με το σχέδιο προτού γίνει δασκάλα και τη βλέπουμε να παρατάει τη δουλειά της και να κυνηγάει μια καριέρα στη ζωγραφική στην εξέλιξη της σειράς (τελικά επιστρέφει στη δουλειά και τον άντρα της). Στην σχολή Νηπιαγωγών, η Lily θα ήταν αυτή που χαιρόταν να κάνει τις κατασκευές και τις πρακτικές εργασίες της σχολής και θα βαριόταν τις διαλέξεις των καθηγητών της. Αν ήσουν συμφοιτήτρια της (λέω συμφοιτήτρια, γιατί πόσα αγόρια σπουδάζουν σήμερα σε αυτή τη σχολή;), θα έβλεπες το ταλέντο της και θα της έλεγες συχνά πως δεν πρέπει να το αφήσει αναξιοποίητο.

Blaine Anderson – Ιδιωτική σχολή Φωνητικής

Ο γλυκός Blaine, θα ήταν σίγουρα ο συμφοιτητής που αγόρια και κορίτσια θα ήθελαν για σύντροφο ή έστω για φίλο. Ο καλός τρόπος που ντύνεται, τα καλλιτεχνικά του χαρίσματα και φυσικά η εμφάνισή του δε θα μπορούσαν ποτέ να τον κάνουν να περάσει απαρατήρητο. Ωστόσο, πολλοί θα τον θεωρούσαν ψώνιο και θα τον σχολίαζαν αρνητικά πίσω από την πλάτη του, ή θα τον θεωρούσαν απροσπέλαστο. Γυρνώντας στο σπίτι ο Blaine θα έβρισκε στο fb του δεκάδες like και friend requests.

Εσείς με ποιον τηλεοπτικό χαρακτήρα θα φανταζόσασταν τον εαυτό σας συμφοιτητές;

Δείτε επίσης:

Γράφει ο Αναστάσης Πινακουλάκης


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι 5 (ξένοι) τηλεοπτικοί χαρακτήρες που θα θέλαμε να είναι συμφοιτητές μας…

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format