Ο Mark Zuckerberg έγινε πατέρας και αποφάσισε να δωρίσει το 99% της περιουσίας του!


Στα χνάρια του  Βill Gates και ο Mark Zuckerberg   o οποίος με αφορμή τον ερχομό της νεογέννητης κόρης του ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγο στο facebook ότι σε βάθος χρόνου θα δωρίσει το 99% της περιουσίας του για φιλανθρωπικούς σκοπούς!

Με μια  δημοσίευση τύπου επιστολή εκείνου και της γυναίκας του προς την νεογέννητη κόρη του,  αναφέρει πως η δωρεά θα περιλαμβάνει  πρωτοβουλίες που αφορούν φιλανθρωπικούς σκοπούς με προτεραιότητα στους τομείς της εξατομικευμένης μάθησης, της θεραπείας ασθενειών, της σύνδεσης των ανθρώπων  και της οικοδόμησης ισχυρών κοινοτήτων. 45 δισεκατομμύρια δολάρια δεν είναι και λίγα εδώ που τα λέμε.

Πολλοί διάσημοι όπως η Melinda Gates και η Shakira έσπευσαν να συνχαρούν στα σχόλια της δημοσιεύσης αυτής του Mark και της γυναίκας του Priscilla για τον ερχομό της κόρης τους αλλά και για την αποφάση τους αυτή.

Να πούμε επίσης για την ιστορία ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν δωρίσει μέχρις στιγμής  63.900.000£  σε δημόσια σχολεία του New Jersey   και   319.000.000 £ σε  φιλανρωπικό ίδρυμα με έδρα την Silicon Valley.  Well done Mark, well done.

Priscilla and I are so happy to welcome our daughter Max into this world!For her birth, we wrote a letter to her about…

Posted by Mark Zuckerberg on Tuesday, December 1, 2015


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Ο Mark Zuckerberg έγινε πατέρας και αποφάσισε να δωρίσει το 99% της περιουσίας του!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format