Σίτιση ματάκια μου.


Σαν φοιτήτρια και εγώ που μένει μόνη της σε μια πόλη μακριά από τους γονείς της τρώω πολλές φορές στη σίτιση της σχολής για οικονομία αλλά και επειδή το μαγείρεμα δεν είναι το φόρτε μου.
Αγαπητά μου παιδιά σήμερα το θέμα μας έχει να κάνει με τα βλέμματα αυτά τα περίεργα στη σίτιση της σχολής. Όλοι έστω και μια φορά έχουμε πάει είτε επειδή δεν θέλουμε να φάμε είτε επειδή πήγε η παρέα, και όλοι καταλάβαμε εκείνα τα βλέμματα.

tumblr_m78jvptY8R1r3huu1Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την αρχή. Πας χαρωπός χαρωπός να φας μιας και έχεις πεθάνει από την πείνα και μόλις πάρεις τον δίσκο ξεκινάει η όλη ιστορία. Προχωρώντας αισθάνεσαι τόσο μεγάλη προσοχή που δεν έχεις αισθανθεί σε ολόκληρη τη ζωή σου, και αυτό το χρωστάς στον δίσκο με το φαγητό σου (Μπράβο δίσκε! ). Τα περίεργα βλέμματα στα πιάτα σου έχουν ήδη ξεκινήσει και εσύ είσαι αδύναμος να τα διαχειριστείς και απλά κάθεσαι και σκύβεις το κεφάλι κοιτώντας μήπως έχεις κάτι πάνω σου ή μήπως (ακόμα χειρότερα ) ο δίσκος σου κάτι έχει.

smoking6Αφού λοιπόν πέρασες τη πρώτη φάση, ανακουφίζεσαι λίγο αφού επιτέλους θα φας με την ησυχία σου. Έλα όμως που δεν είναι έτσι γιατί συνήθως έχει αρκετό κόσμο οπότε πρέπει αναγκαστικά να κάτσεις με κάποιον άλλο. Το καλό σενάριο είναι όταν το άτομο που ίσως έχεις απέναντί σου είναι στον δικό του κόσμο οπότε τρως άνετα. Το κακό σενάριο (αυτό που γίνεται και συνήθως ) είναι αυτό στο οποίο θα κάθεσαι απέναντι από τον άλλον ο οποίος θα μετράει κάθε μπουκιά σου μια μια, λες και δεν έχει άλλη δουλειά.

Συνήθως αυτή η κατάσταση ενοχλεί περισσότερο εμάς τα κοριτσάκια για ευνόητους λόγους (χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί κανόνα) αφού τα αγοράκια δεν νοιάζονται πολύ όταν η υπόθεση περνάει στο φαγητό. Αλίμονο σε μας λοιπόν.!!!!
Και κάπως έτσι περνάει μια κλασική καθημερινή μέρα στη σίτιση της σχολής και κλείνει ακόμη ένα άρθρο. Ελπίζω να μην έχω μόνο εγώ αυτό το θέμα και να είστε και άλλοι που νιώθετε το ίδιο. Τα γλυκά φιλιά μου σε όλους και να τρώτε στη σίτιση γιατί η ΣΙΤΙΣΗ ROCKS!!!

Για το Mystudentpass.gr γράφει η Ερβίσα Μπέιντο.

Κάτι ακόμη υπάρχει εδώ για σένα:

3+1 ιστορίες πριν το hangover.

5+1 τύποι ανθρώπων που θα κάτσουν δίπλα σου στα ταξίδια.

Καθηγητές και κόμπλεξ!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Σίτιση ματάκια μου.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format