Τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε μικρότεροι!


Με το παρακάτω άρθρο θα σας πάω λίγα χρόνια πίσω, στα χρόνια που περιμέναμε πως και πως το Σαββατοκύριακο για να δούμε τα αγαπημένα μας κινούμενα σχέδια. Τότε που η τηλεόραση είχε περισσότερη αξία απ’ότι έχει σήμερα και το ίντερνετ δεν είχε μπει ακόμα στην ζωή μας. Το πρόγραμμα της τηλεόρασης κυρίως τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ήταν αφιερωμένο σε εμάς τα παιδιά! Τα διάφορα κινούμενα σχέδια  μας προσήλωναν μπροστά  στην τηλεόραση και τα παρακολουθούσαμε με τόσο αγάπη! Έχουμε γνωρίσει πολλούς παιδικούς ήρωες που όταν είμασταν μικροί , μερικές φορές, προσπαθούσαμε και να τους μοιάσουμε! Αυτά τα παιδικά κινούμενα σχέδια τα έχουμε λατρέψει και ακόμα τα λατρεύουμε αφού μας έχουν στιγματίσει τα καλύτερα μας χρόνια!

  1. Τομ και Τζέρυ

681_1526

Η αθάνατη και πιο διάσημη σειρά που την έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες παιδιά αλλά όχι μόνο. Οι συνεχόμενες κομικές μάχες μεταξύ του γάτου Τομ και του ποντικιού Τζέρι  καθώς και το γεγονός που ο Τομ δεν μπορεί να πιάσει ποτέ τον Τζέρι δίνουν πολύ ενδιαφέρον και χιούμορ στην σειρά!

  1. Η μικρή Λουλού

ce2dda4839587ada5a50dd7571614552_400x400

Η μικρή Λουλού, η μικρή ηρωίδα των κόμικς και αργότερα των κινούμενων σχεδίων, η οποία μπλέκει συχνά σε διάφορες καταστάσεις και παραξηγήσεις που όμως τις αντιμετωπίζει αρκετά καλά μαζί με τον φίλο της Τάμπι!

  1. Ποκεμον

pokemon

Δράση, κωμωδία, φαντασία, τα 3 χαρακτηριστικά της σειράς Πόκεμον. Θυμόμαστε όλοι την ομάδα, τον Ας, την Μίστυ τον Μπρόκ και τον γνωστό Πίκατσου που ταξιδεύανε σε πολλά μέρη για να πιάσουν καινούρια Πόκεμον. Όμως τα ταξίδια τους δεν ήταν τόσο εύκολα αφού έπρεπε να να αντιμετωπίσουν τους διάφορους ‘εχθρούς’.

  1. Οι τριδυμούλες

maxresdefault

Όλοι θυμόμαστε το χαρακτηριστικό τραγούδι της σειράς < Μια, δυο, τρείς οι τριδυμούλες,  έξυπνες και ζωηρούλες κτλ κτλ….. >. Τα τρίδυμα κορίτσια που αντιμετωπίζουν διάφορες καταστάσεις και την κακιά μάγισσα.

  1. Λούνη Τουνς

LooneyTunesWallpaper800

Η μεγάλη ομάδα των Λούνη Τουνς, με χαρακτήρες όπως ο Tweety, ο Sylvester, ο Bugs και πολλοί άλλοι μας έχουν κάνει και ακόμα μας κάνουν να γελάμε με τις ατάκες τους! Τους λατρεύουμε!

  1. Ο τρυποκάρυδος

Woody_Woodpecker

Αυτό που θυμόμαστε όλοι από την σειρά είναι σίγουρα το παράξενο και χαρακτηριστικό  γέλιο του Γούντη του τρυποκάρυδου. Ο σκανδαλιάρης Γούντη είναι όλο περιπέτειες!

  1. Μαρσουπιλαμί

6qn7x8ew

Τα Μαρσουπιλαμί που έμοιαζαν με λεοπάρδαλη, με το χαρακτηριστικό τους κίτρινο χρώμα και τις μαύρες βούλες. Ζούσαν στο δάσος και προσπαθούσαν να διαφύγουν από αυτούς που ήθελαν να τους πιάσουν!

  1. Στρουμφάκια

smurfs

Οι μπλέ μικροί φίλοι μας , που ζουν στο στρουμφοχωριό μέσα στο δάσος και προσπαθούν να κρυφτούν απο τον κακό μάγο τον Δρακουμέλ.

  1. Scooby Doo

91_0552

Ο Σκούμπη και η ομάδα του που αποτελείτε από τον Φρέντι, την Δάφνη, την Βέλμα και τον Σάγκι προσπαθούν να λύσουν διάφορα μυστήρια , βρίσκοντας έτσι τον ένοχο. Μια σειρά γεμάτη δράση και ενέργεια!

  1.  Yu Gi Oh

yugioh-netflix

Η σειρά Yu Gi Oh αγαπήθηκε περισσότερο από τα αγόρια. Περιλαμβάνει μονομαχίες με κάρτες που παίζει ο Γιούγκι Μούτο με τους φίλους του, οι οποίες κάρτες έχουν διάφορους πόντους και παγίδες.

Γράφει : Άλντα Μπεντίνη

Διαβάστε επίσης:

Οι φωνές που στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρόνια.

Όλα όσα είχες ξεχάσει από την παιδική σου ηλικία!

Οι ανόητες παιδικές φοβίες που μας ακολουθούν ακόμα!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
1
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
alda

Τα κινούμενα σχέδια που βλέπαμε μικρότεροι!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format