4+1 ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν πάντα όταν αργείς στην σχολή!


Γενικά οι σχέσεις του ανθρώπου με το ξυπνητήρι είναι λίγο περίεργες. Αν δεν ξυπνήσεις το πρωί στην ώρα σου τότε είναι σαν να έχεις χάσει την μισή μέρα. Όλοι μας περνάμε τέτοιες μέρες στην ζωή μας, θέλουμε δεν θέλουμε. Εκείνη η μέρα ειναι σαν να συνομωτεί όλος ο κόσμος εναντίον σου . Ολη μέρα στο τρέξιμο. Αν ξεκινήσει από το πρωί στραβά λένε έτσι θα συνεχίσει. Πέρα από το γεγονός ότι ξυπνάς αργά είναι και τα διάφορα ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν και σε εμποδίζουν περισσότερο. Μερικά από αυτά τα πράγματα θα παρουσιάσω παρακάτω. Ας αρχίσουμε λοιπόν!

1. Το ξυπνητήρι δεν χτύπησε ή μήπως φταις εσύ;

giphy
Θυμάσαι ότι το βράδυ ρύθμισες το ξυπνητήρι, το κινητό σου ήταν φορτισμένο και το volume ήταν υψηλό. Τι άραγε έφταιξε και δεν χτύπησε; Ή μήπως χτύπησε και δεν το άκουσες εσύ; Κοιμόσουνα τόσο βαριά που ότι και να γινόταν δεν πρόκειτε να το άκουγες. Και εκείνη την στιγμή αρχίζεις να κατηγορείς και να νευριάζεις με τον εαυτό σου.. Χωρίς κάποια ουσία βέβαια διότι ότι έγινε, έγινε!
2. Η στιγμή του πανικού όταν συνειδητοποιείς τι ώρα είναι.

james-franco-realization
Αυτή την στιγμή την θεωρώ μια από τις πιο τρομακτικές που μπορεί να ζήσει κάποιος. Ανάλογα με το πως αντιμετώπιζουν οι άνθρωποι και πιο ειδικά οι φοιτητές αυτή την κατάσταση μπορούμε να διακρίνουμε δύο κατηγορίες: αυτοί που όταν αντικρίσουν ότι έχει πάει αργά, σηκώνονται με μεγάλη ταχύτητα απο το κρεβάτι τους για να ετοιμαστούν και αυτοί οι < ήδη είμαι αργά> που σκέφτονται ότι αφού έχω αργήσει ποιά η ουσία να βιαστώ;
3. Χάνεις το λεωφορείο.

tumblr_inline_nu6u5qWkwo1qd3doj_500
Αυτό είναι το χειρότερο απ΄όλα. Τότε είσαι υποχρεωμένος ή να περιμένεις το επόμενο ή να το πάρεις με τα πόδια (αν είσαι έστω και 30 λεπτά μακρυά). Όποιο και να επιλέξεις θα σου φάει χρόνο και ενέργεια. Αν επιλέξεις να περιμένεις το επόμενο, είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις αργά και θα χάσεις το μάθημα ενώ αν επιλέξεις να περπατήσεις τότε θα κουραστείς, θα έχεις δυσκολίες με την αναπνοή και τα πόδια σου αλλά υπάρχει μια πιθανότητα να φτάσεις το μάθημα. Εσύ επιλέγεις!
4.Να βρείς μια δικαιολογία να πεις στον καθηγητή σου για ποιό λόγο έφτασες αργά.

modern-family-cant-wait-to-learn
Αν ο καθηγητής σου είναι ιδιότροπος και δεν αφήνει εύκολα τους αργοπορημένους φοιτητές να μπουν στην αίθουσα, τότε πρέπει η δικαιολογία σου να είναι ‘σοβαρή’ και αν είσαι τυχερός μπορεί και να μπείς. Είναι θεμα τύχης! Υπάρχει και η περίπτωση να μην σε αφήσει, τότε όλο αυτό το τρέξιμο πάει χαμένο. Το ξέρω είναι άδικη η ζωή! Δεν πειράζει, χαμογέλασε!
5. Όλη η υπόλοιπη σου μέρα θα είναι χάλια!

QdUoZtJ
Συνήθως όταν ξεκινάς αργά την ημέρα σου και η συνέχεια κάπως έτσι θα είναι. Η προσοχή σου θα είναι αποσπασμένη και θα νιώθεις μια κόπωση καθ’όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα νομίζεις ότι όλα σου πάνε στραβά και πως παράξενα πράγματα σου συμβαίνουν. Αλλά 1 μέρα είναι, θα περάσει!

Για το Mystudentpass.gr Άλντα Μπεντίνη.

Διαβάστε επίσης:

Οι δικαιολογίες που λέμε στον εαυτό μας για να μην πάμε στη σχολή…

Τι πραγματικά συμβαίνει στην βιβλιοθήκη της σχολής σου!

Άργησες; Μήπως έχεις το σύνδρομο χρόνιας αργοπορίας;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
alda

4+1 ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν πάντα όταν αργείς στην σχολή!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format