3+1 ιστορίες πριν το hangover.


Κάνοντας μια έρευνα με ένα ποστ που έκανα στη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ αφού γέλαγα για κάμποσες ώρες με αυτά που άκουσα, αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο για τα πιο ντροπιαστικά πράγματα που κάναμε ενώ ήμασταν μεθυσμένοι. Να προσθέσω ότι αφορμή για το παρόν άρθρο ήταν η δική μου πολύ άσχημη εμπειρία την οποία δεν θα σας την αποκαλύψω (Ε είπαμε δεν θα γίνουμε ρεζίλι παντού. Γίναμε που γίναμε σε αυτούς που παρακολουθούσαν.)
Θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω λοιπόν από το παρακάτω.
1) Ξεχνάς λίγο ε;
a06i47UΜια ιστορία με την οποία γέλασα και παράλληλα αηδίασα λίγο ( sorry σε σένα που μου το είπες) είναι αυτή. Λοιπόν τα πράγματα έχουν να κάνουν ως εξής:
Ήταν Σάββατο πριν 2 χρόνια όταν ήμουν δεύτερο έτος στη σχολή, και είπαμε με την παρέα να πάμε σε ένα αποκριάτικο πάρτυ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όταν όμως πήγα εκεί άρχισα να τρελαίνομαι και να μου αρέσει πολύ η όλη φάση. Αρχίσαμε λοιπόν να πίνουμε και μην στα πολυλογώ το ένα ποτό έφερε το άλλο και με λίγα λόγια δεν έχω κάνει χειρότερο μεθύσι. Θα μου πεις τώρα οτί δεν βλέπεις και κάτι το περίεργο, γιαυτό και θα συνεχίσω στο ζουμί της υπόθεσης. Ένας από τους φίλους μου αποφάσισε να με πάει σπίτι μου αφού δεν μπορούσα μόνος μου. Φαντάσου πρωί με το λεωφορείο και εγώ να έχω βάλει το play list να παίζει (εγώ τραγούδαγα). Με τα πολλά φτάσαμε σπίτι και με έβαλε ο φίλος μου στη μπανιέρα να κάνω ένα κρύο ντουζ και όπως μου είπε την επόμενη μέρα είχα βάλει το σαμπουάν στο κεφάλι μου και έκανα μπάνιο αλλά είχα ξεχάσει κάτι. Να ανοίξω το νερό. Επίσης είχα κατουρήσει λίγο και τα λουλούδια μου γιατί όπως έλεγα ήθελαν πότισμα και μου το είχε πει η μαμά να το κάνω.” Φίλε μου τι να σου πω; Μάλλον δεν πρέπει να ξαναμεθύσεις.
2) Καλά ΞΕμπερδέματα.
tumblr_inline_mm8ifrnjZB1qz4rgp” Βασικά δεν ήταν και πολύ τρελό αυτό που έκανα αλλά δεν έπρεπε να το κάνω αφού ψιλοχάλασα τη φιλία μου με τη κολλητή μου. Ξέρεις είχαμε βγει ένα βράδυ για ποτό και ήμασταν και οι δυο λίγο high εε και ποτό στο ποτό, χορό στο χορό καταλήξαμε να φιλιόμαστε και τα υπόλοιπα τα καταλαβαίνεις. Την επόμενη μέρα απλά έφυγε από το σπίτι μου και δεν πολυμιλάμε τώρα. Ναι, δεν έγινε όπως τις ταινίες , όπως θα περίμενες να έχουμε σχέση. Όλα καλά όμως, ήταν ένα αναμφίβολα πολύ ωραίο βράδυ αν εξαιρέσεις τη τύφλα μου.”
Έχω να σου πω οτι φαίνεται να σε ψιλοπειράζει που δεν μιλάτε. Αν ναι τότε κάνε μια προσπάθεια να ξαναμιλήσετε αν όχι είσαι κομπλέ.
3) Τον βρήκες τον δρόμο;
drunk-boyfriend-stage7“Χμμ… τι μου θύμησες τώρα. Ήμουν πρώτο έτος και είχαμε πάει με τις φίλες μου, κλασικά σε ένα από τα χιλιάδες πάρτυ που γίνονται. Ήμουν πολύ χαρούμενη εκείνο το βράδυ γιατί είχα περάσει ένα μάθημα που ήθελα με καλό βαθμό, όπως και οι φίλες μου το ίδιο, και βγήκαμε που λες να το γιορτάσουμε. Ήπια ένα, ήπια δυο κοκ ενώ παράλληλα φλέρταρα με όλο τον κόσμο και χόρευα μαζί τους. Όλα ψιλονορμάλ μέχρι εδώ, έλα όμως που το πρωί ξύπνησα σε ένα άκυρο σπίτι κάποιου αλλά δεν ήμασταν μόνοι μας, πράγμα που με έβαλε σε σκέψεις αφού στο κρεβάτι ήταν και άλλα παιδιά. Δεν ρώτησα ποτέ τι έγινε εκείνο το βράδυ αλλά ελπίζω να μην υπάρχουν φωτογραφίες πουθενά. Έτσι λοιπόν όπως έφυγα σαν την τρελή δεν είχα ιδέα που ήμουν και όποιον ρώταγα με κοίταζε τόσο περίεργα (και με το δίκιο τους) πριν μου απαντήσουν. Δεν έχω νιώσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Τελικά έφτασα μετά από δυο ώρες στο σπίτι αφού έγινα ρεζίλι στο δρόμο”
Το θέμα είναι ότι έφτασες σπίτι σου. Α! και καλύτερα η μανούλα να μην το μάθει ποτέ.
4)Μήπως είσαι λίγο psycho?
im-so-jealous-community-gif” Λοιπόν άκου, ήμασταν πενταήμερη και μας είχαν πάει στη Σαντορίνη. Κλασικά ποτά ξενύχτια και πάει λέγοντας. Εγώ τότε ήμουν κολλημένος με μια συμμαθήτρια μου. Ένα βράδυ λοιπόν τα πεινάμε στο ξενοδοχείο με τον κολλητό μου και είχα γίνει λίγο έως πολύ λιώμα. Με τα πολλά έμαθα ότι η κοπέλα αυτή φασώθηκε με ένα παιδί. Μου γυρνάει το μάτι που λες και πάω στη κουζίνα και πιάνω ένα μαχαίρι για να πάω να τους σκοτώσω. Εννοείται πως δεν το έκανα αλλιώς θα σου μίλαγα τώρα από το κελί 33, αλλά αυτό που ευχαριστήθηκα είναι ότι μετά ήρθε στο δωμάτιο η κυρία και όπως τα έπινα με τον κολλητό μου της πέταξα ένα γεμάτο ποτήρι με κρασί στη μούρη και έφυγα. Δεν ήταν πολύ διασκεδαστική η εμπειρία μου αυτή αλλά καλή καρδία. Αφού δεν έγινα τότε δολοφόνος δεν θα γίνω ποτέ.”
Φίλε μου δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Τα είπες όλα! Α! το μόνο που έχω να πω είναι οτί όταν πίνεις μείνε μακριά από αιχμηρά αντικείμενα.
Αυτά λοιπόν μικροί μου μπεκρήδες. Μέχρι το επόμενο άρθρο να προσέχετε τους εαυτούς σας και να μην πίνετε πολύ.! Τα γλυκά φιλιά μου σε όλους σας.
That’s all folks…!
Για το Mystudentpass.gr Ερβίσα Μπέιντο.

Ρίξε μια ματιά εδώ:

5+1 τύποι ανθρώπων που θα κάτσουν δίπλα σου στα ταξίδια.

8+1 έξυπνες κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν κοιμηθείς το βράδυ.

Πόσο YOLO είναι τελικά τα φοιτητικά χρόνια;

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

3+1 ιστορίες πριν το hangover.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format