4+1 Διαφορετικές εκπλήξεις γεννεθλίων!


Μπορεί να πλησιάζουν τα γεννέθλια κάποιου αγαπημένου σου πρoσώπου ή του καλύτερου σου φίλου/φίλης και έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τι ξεχωριστή έκπληξη θα μπορούσες να κάνεις έτσι ώστε να τον/την εντυπωσιάσεις. Τα γεννέθλια είνα μια σημαντική μέρα για τον εορταζόμενο και τους ανθρώπους που τον αγαπούν. Τα δώρα, ειδικά από άτομα που θεωρούμε σημαντικά και τους έχουμε αδυναμία γεμίζουν με μεγαλύτερη χαρά την ημέρα αυτή. Έτσι νιώθουμε ότι δεν μας ξεχνούν! Βασικά, δεν περιμένουμε τα γεννέθλια για να νιώσουμε ότι είμαστε σημαντικοί, αλλά κυρίως στα γεννέθλια, η επιθυμία να νιώσουμε αγάπη από τους φίλους μας ή την οικογένεια είναι πολύ πιο μεγάλη από τις υπόλοιπες μέρες!  Και τι πιο όμορφο από το να πείς ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με έναν πρωτότυπο τρόπο!! Δεν είναι δύσκολο απλά πρέπει να βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει και θα δούμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα εντελώς διαφορετικά από τα συνηθισμένα!  Παρακάτω θα προτείνω 5 τρόπους ώστε να να περάσετε όσο πιο όμορφα και ξεχωριστά γεννέθλια.

1.Εισιτήρια για συναυλία

concert-audience

Πιστεύω πως θα ξέρεις ποιοί είναι οι αγαπημένοι τραγουδιστές της φίλης ή του φίλου σου, που θα ήθελε να τους ακούσει σε μια live συναυλία! Τι περιμένεις λοιπόν?! Άρχιζε να ψάχνεις ημερομηνίες από  συναυλίες, κλείσε εισιτήρια για σένα και την φίλη/φίλο σου που γιορτάζει και περάστε μια φανταστική βραδιά τραγουδώντας και χορεύοντας!

2.Μπαλόνια και Φωτογραφίες 

tumblr_nfvik6OL0p1rqak9yo1_500

Λοιπόν, φούσκωσε με ήλιο πολύχρωμα μπαλόνια και δέσε από κάτω φωτογραφίες από αναμνήσεις που έχετε μαζί! Αυτό μπορείς να το οργανώσεις όταν θα λείπει από το σπίτι και μόλις έρθει να αντικρίσει όλη την έκπληξη, τραγουδώντας το τραγούδι γεννεθλίων και έχοντας τούρτα με την αγαπημένη του γεύση! Μπορεί να είναι πριν τις 12 και η έκπληξη να γίνει τα μεσάνυχτα ή μπορεί να γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, σύμφωνα με την προτίμηση και το πρόγραμμα του καθ’ενός.

3. Έκπληξη στον κινηματογράγο

salle-de-cinema

Ναι ναι έκπληξη σε κινηματογράφο..Μια μέρα πρίν ή την ημέρα των γεννεθλίων πάτε για ταινία και στην μεγάλη οθόνη πριν αρχίσει η ταινία ή στο τέλος της ταινίας, αφού το έχεις οργανώσει με τους υπεύθουνους του κινηματογράφου, να εμφανιστεί ένα μικρό βιντεάκι με φωτογραφίες και ευχές, το οποίο θα το έχεις φτιάξει εσύ! Πιστεύω πως δεν θα το περιμένει κάτι τέτοιο και θα ενθουσιαστεί πάρα πολύ!

4. Εσύ ο ίδιος

KELLYS

Αυτή η κατηγορία αφορά κυρίως αυτούς τους ανθρώπους που την ημέρα των γεννεθλίων του αγαπημένου τους προσώπου, βρίσκονται μακρυά για τον α ή β λόγο.Συμπεριφέρεσαι κανονικά, παίρνεις τηλέφωνο για να ευχηθείς χρόνια πολλά και δεν λες τίποτα ότι θα είσαι εκεί στα γεννέθλια! Και τσουπ, αφού έχεις κάνει ολόκληρο ταξίδι χωρίς κανένας να γνωρίζει τίποτα, εμφανίζεσαι μπροστά του/της από κει που δεν το περιμένει! Τι πιο όμορφο!!

 5. Τούρτα από hamburger

tumblr_n3bqi0JRNu1soczxio1_500

Αντί για κανονική τούρτα, να παραγγείλεις ή να φτιάξεις μόνος σου μια τούρτα από Hamburger και πατάτες. Βέβαια πρέπει να του αρέσουν τα hamburger αλλά δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν αρέσουν! Το σιγούρο είναι ότι θα φάτε καλά!

Ότι και να κάνεις από τα παραπάνω πιστεύω πως θα του/ της αρέσει! Καλή τύχη και μην ξεχνάς ότι έκπληξη κάνεις να την κάνεις με αγάπη!!!

Γράφει Άλντα Μπεντίνη

Δείτε επίσης: 

5+1 τύποι ανθρώπων που θα κάτσουν δίπλα σου στα ταξίδια.

Αξιοποίησε δημιουργικά τη φοιτητική σου ζωή!

4+1 Παιχνίδια για να παίξεις στην καφετέρια της σχολής σου!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
alda

4+1 Διαφορετικές εκπλήξεις γεννεθλίων!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format