Halloween αλά Ελληνικά!


Βράδυ 31 Οκτωβρίου. Η νύχτα των πνευμάτων. Η νύχτα που οποιαδήποτε υπερφυσική δραστηριότητα μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Τρομακτικές κολοκύθες διακοσμούν τα σπίτια. Φαντάσματα και μάγισσες κυκλοφορούν στους δρόμους και σου χτυπούν αργά και απειλητικά την πόρτα. Στους δρόμους μίας άλλης χώρας όμως! Γιατί εδώ, στην Ελλάδα, τα πράγματα θα ήταν κάπως διαφορετικά…

Trick or Treat λένε τα Αμερικανάκια. Ε εμείς θα λέγαμε ή με ταίζεις ή την έκατσες! Θα σε κάνει να μετανιώσεις που άνοιξες την πόρτα σου και θα σου αδειάσει και το ψυγείο!

Δείτε επίσης: Γρουσουζιά και δεισιδαιμονίες: Μήπως να κουνηθείς από την θέση σου;

Τι να σου κάνουν τα ζαχαρωτά και οι καραμελίτσες; Βγάλε εκεί ένα κοψίδι, ένα παϊδάκι, ένα κομμάτι γουρουνόπουλο βρε αδερφέ! Μουσαφήρηδες έρχονται! Έτσι θα τους ξεπετάξεις; Και αν θες να βγάλεις γλυκό; Δεκτόν. Βάλε εκεί ένα γαλακτομπούρεκο, μία παστούλα! Γιορτή έχουμε! Και ένα κρασάκι ή ένα ουζάκι έτσι για το καλό! Μην την βγάλουμε και ξεροσφύρι!

tumblr_mv9tbdzjZo1rvemjxo1_250

Μπορεί να μην είναι δική μας γιορτή αλλά όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη! Είναι ευκαιρία να βγούμε να γιορτάσουμε και να κάνουμε καραγκιοζιλίκια! Οι ξένοι προετοιμάζονται καιρό για αυτή τη στιγμή και ψάχνουν την στολή που θα εντυπωσιάσει.

Εμείς πάλι θα κάναμε κάτι πιο απλό:
Πας στην ντουλάπα. Ψάχνεις ψάχνεις. Δεν βρίσκεις τίποτα. Φωνάζεις την μάνα σου γιατί πάντα ξέρει κάτι παραπάνω. Φωνάζει και εκείνη, γιατί όπως πάντα έχει νεύρα. Όταν φεύγει, πας και της παίρνεις το καλό βαμβακερό σεντόνι, κάνεις δύο τρύπες και έτοιμος. Είσαι πλέον ένα φάντασμα. Μπουυυυυυ.

tumblr_myxs4pIVxT1sige4ho1_500

Όσοι δεν θα έκαναν αυτό, θα φορούσαν την μάσκα του Scream μαζί με το πλαστικό χαντζάρι που όλα τα cool παιδιά είχαν στο Δημοτικό.

Όον αφορά τα κορίτσια, για μία ακόμα φορά θα βλέπαμε το σέξυ κουνελάκι, την σέξυ νοσοκόμα και την σέξυ Κοκκινοσκουφίτσα να κυκλοφορούν στο δρόμο και για μία ακόμη φορά θα ήταν εκτός θέματος, εκτός εάν μπροστά από το σέξυ πρόσθεταν το νεκρή. Τότε σίγουρα θα άλλαζε το πράγμα και τότε σίγουρα θα γιορτάζαμε Halloween.

tumblr_maegshkufk1qhgjbb

Και φυσικά αντί  για τις διακοσμητικές κολοκύθες, θα βάζαμε διακοσμητικά κολοκυθάκια, διαφορετικά για μία βδομάδα η Ελληνίδα μάνα θα μας είχε κολοκυθόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες και ό,τι άλλο μπορεί να φτιαχτεί από κολοκύθι για να μην πάει χαμένο.

HAPPY GREEK HALLOWEEN!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Halloween αλά Ελληνικά!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format