Τυχαίες συναντήσεις! Πως αποφεύγεις κάποιον ανεπιθύμητο;


Είναι νόμος! Ο νόμος του γκαντέμη συγκεκριμένα. Όταν δεν θες να δεις κάποιον, όταν δεν έχεις όρεξη να έρθεις σε οποιαδήποτε επικοινωνία με ανθρώπινο ή μη ον, τότε είναι η στιγμή που πρέπει να πληρώσεις για την κακομουτσουνιά σου, ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ!

Δείτε επίσης: Γρουσουζιά και δεισιδαιμονίες. Μήπως να κουνηθείς από την θέση σου;

Θα συναντήσεις τον Κωστάκη, τον συμμαθητή σου από το νηπιαγωγίο που έχετε να μιλήσετε από τον καιρό που το μόνο ενδιαφέρον σας ήταν ποιος θα κερδίσει στο κυνηγητό. Θα συναντήσεις τον/την πρώην εκείνη την ημέρα που θα είσαι σαν λέτσος και θα έχεις βγάλει ένα σπυρί που μοιάζει με δεύτερο κεφάλι. Θα συναντήσεις τον θείο του θείου του θείου σου που έχει όρεξη για κουβεντούλα. Και γενικά όποιον ΔΕΝ ήσουν κατάλληλα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις!

ozgbsaxalivp1rbwputv

Ανυποψίαστος,λοιπόν, προχωράς στο δρόμο. Με την άκρη του ματιού σου παρατηρείς μία περίεργη κίνηση να κατευθύνεται προς εσένα με γοργούς ρυθμούς! Σε κλάσματα δευτερολέπτου σκέφτεσαι:

  • Είναι κλέφτης. Μυρίστηκε τα 2, 33 ευρώ σου! -NOT
  • Είναι ο έρωτας της ζωής σου και δεν θέλει να σε αφήσει να φύγεις! -ΝΟΤ
  • Είναι κάποιος γνωστός που βαριέσαι να του μιλήσεις. Είναι αυτό. Ναι είναι αυτό. Μακάρι να ήταν ο κλέφτης. Και το τελευταίο cent δικό του!

Επιταγχύνεις το βήμα σου. Παρατηρείς ότι επιταγχύνει και εκείνος. Κρύος ιδρώτας σε περιλούζει. Μανία καταδίωξης έχει; Αρχίζει να σε φωνάζει. Κάνεις πως δεν ακούς. Ξαναφωνάζει. Θες να βάλεις τα κλάματα. Γιατί σήμερα; Γιατί σε μένα; Γιατί αυτός; Εισπνοή εκπνοή. Βλέπεις ότι τα όρια στενεύουν. Έρχεται όλο και πιο κοντά! Βγάζεις κινητό. Κάνεις ότι μιλάς πολύ σοβαρά. Γυρνάς του χαμογελάς και τον χαιρετάς μη λεκτικά. Δείχνεις το κινητό και το ρολόι σου τάχα μου τάχα μου ότι έχεις αργήσει.Αλλάζεις πορεία. Και ΝΑΙ! Τον απέφυγες με ελάχιστη επαφή!

tumblr_inline_ngqthhPeXq1rvwx4v

Άμα σε πετύχει όμως σε κλειστό χώρο και συγκεκριμένα σε ΜΜΜ…σκούρα τα πράγματα.

Μπορείς να κάνεις ότι κοιτάς έξω από το παράθυρο! Μα δεν το κάνεις επίτηδες! Έχει τόσο ωραία θέα! Ειδικά μέσα στο μετρό! Τέτοια μαυρίλα δεν βρίσκεις εύκολα. Τι να λέμε τώρα; Πιστεύω δεν θα καταλάβει ότι σκέφτεσαι αν σε χωράει το παράθυρο για να πηδήξεις!

Επίσης, μπορείς να κάνεις ότι ακούς μουσική και ότι διαβάζεις κάτι με πολύ προσήλωση και ΔΕΝ σηκώνεις κεφάλι! Προσοχή! Το κεφάλι πρέπει να είναι σχεδόν ακίνητο! Πετρωμένο! Μην τον κοιτάξεις ούτε στιγμή! Μόνο έτσι έχεις ελπίδες σωτηρίας!

eye-contact-avoid-waynes-world

Το πιθανότερο δεν θα θέλει να σε ενοχλήσει. Αν όμως έρθει…
Κουράγιο! Η επόμενη στάση είναι κοντά!

Έπρεπε να κάτσεις σπίτι σου! Μου ήθελες βολτούλες! Τώρα θα κάτσεις να υποστείς την παρουσία τους! Ή μήπως όχι; Όχι φυσικά! Αφού είσαι αίλουρος! Με απλές τσακ-τσακ κινήσεις, ξέφυγες! Πιάνεται ο αίλουρος ρε; Δεν πιάνεται!

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης:

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Τυχαίες συναντήσεις! Πως αποφεύγεις κάποιον ανεπιθύμητο;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format