Οι σειρές που εύχομαι να μην είχα δει ποτέ!


Aν και γενικά δεν θα έλεγα ότι έχω δει και πάρα πολλές ολοκληρωμένες σειρές, οι περισσότερες που έχω παρακολουθήσει εώς τώρα από την αρχή μέχρι το τέλος, για κάποιον λόγο με έκαναν να πιστεύω πως το να βλέπεις τελικά σειρές είναι χάσιμο χρόνου. Και αυτό γιατί το τέλος μερικών  από αυτών ήταν τόσο απογοητευτικό λες και οι παραγωγοί της σειράς ήθελαν από την αρχή να μας κάνουν πλάκα. Ας δούμε λοιπόν μερικά τέτοια παραδείγματα:

Prison Break

Παρότι η πρώτη season ξεκίνησε πολύ δυναμικά με ένα έξυπνο και καλοδουλεμένο σενάριο  η εξέλιξη της πλοκής στα τελευταία επεισόδια ήταν λες και οι  παραγωγοί τα σκέφτόντουσαν μετά απο κάποιο ξενύχτι ή καθώς  έπιναν τον καφέ τους στα διαλείμματα. Μετά από όλο αυτό το διάστημα και τον κόπο που έκανε ο Scolfield για να βοηθήσει τον αδελφό του, το πιο λογικό σενάριο θα ήταν μια ευτυχής κατάληξη. Αντ ‘αυτού οι παραγωγοί αποφάσισαν να μας  ¨εκπλήξουν¨ και να μας αφήσουν με μια απίστευτα υπερ-συναισθηματική εξέλιξη στην πλοκή που η μόνη αίσθηση που σου αφήνει στο τέλος είναι αυτής του αι σιχτιρ πια με τα μελό σας..

Dexter

Πρώτα απ ‘όλα, ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί η  Deb έπρεπε να πεθάνει ?! Και κάτι ακόμα. Πού στο καλό ήταν το προσωπικό του νοσοκομείου,  όταν ο Dexter την έβγαζε έξω σαν κύριος και  όταν πήρε το σώμα της και το φόρτωσε στο σκάφος ?!  Τελοσπάντων για να είμαι ειλικρινής, η σειρά θα ήταν δικαιολογημένη αν ο Dexter είχε πεθάνει γιατί παρόλο που είχε την Hannah και τον γιο του  Harrison σαν λόγους για να ζει, ήταν ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει για αυτό που είναι.

Δες επίσης: Σειρές που στιγμάτισαν την παιδική μας ηλικία!

Tα φιλαράκια

Eντάξει μπορεί να βλέπω ακόμα επεισόδια στο star και να γελάω με τα ίδια αστεία, αλλά έχοντας κατεβάσει και τις 10 season στον υπολογιστή και βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αρκετά. Μπορεί ο Ross και η  Rachel  να κατέληξαν μαζί, ο Chandler και η Monica να απέκτησαν  δύο μωρά αλλά αυτό που ήλπιζα να δω ήταν μια ματιά στο μέλλον των χαραχτήρων έτσι ώστε  να δούμε ότι παρέμειναν πραγματικά φίλοι. Αντ ‘αυτού τους είδαμε να περπατάνε έξω από το διαμέρισμα της Monica και ένα τελικό πλάνο στην κορνίζα της πόρτας. Μάλιστα…

Lost

Πάνε περίπου 12 χρόνια (πως περνάει ο καιρός) από την στιγμή που η σειρά lost έκανε πρεμιέρα στο ΑΒC με ίσως ένα από τα καλύτερα pilot επεισόδια που έχω δει ποτέ. Όσο όμως εκπληκτικό ήταν το πρώτο  δίωρο επεισόδιο τόσο απογοητευτικό ήταν το φινάλε  της σειράς. Ακόμα θυμάμαι το τέλος κάθε επεισοδίου που μου άφηνε μια γλυκόπικρη γεύση ότι στο επόμενο θα εξηγηθούν πολλά πράγματα που είχαν γίνει μέχρι τότε, όμως πάντα κάποιο άλλο μυστήριο ερχόταν να καλύψει το προηγούμενο και στο τέλος πίστευες ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν στο τελευταίο επεισόδιο.

Και εκεί που είχες αναπτύξει γύρω στις 100 θεωρίες για το τι μπορεί να συμβαίνει επιτέλους σε αυτό το νησί και πως μπορεί να συνδέονται οι ζωές των ανθρώπων που έπεσαν σε αυτό, έχοντας αποκλείσει πρώτο πρώτο  το γεγονός να είναι όλοι νεκροί και αυτό το νησί να είναι ένα μέρος κάτι ανάμεσα στην κόλαση και τον παράδεισο, οι παραγωγοί της σειράς μας πέταξαν στην μούρη ακριβώς το σενάριο αυτό και εμείς πετάξαμε την τηλεόραση και τον υπολογιστή από τα παράθυρα για τα έξι χρόνια που φάγαμε βλέποντας αυτήν την σειρά.

Δες τις δράσεις  του mystudentpass αυτή την περίοδο: 

1)Φοιτητικά Party

2)mystudentproject

3)Η #MystudentWelcomeBag15 έρχεται γεμάτη δώρα στην σχολή σου.Έλα να πάρεις κι εσύ το δώρο σου

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι σειρές που εύχομαι να μην είχα δει ποτέ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format