Σε δυο εβδομάδες η 5η Web World Expo Έκθεση & Συνέδριο


24-25 Οκτωβρίου 2015, Ζάππειο Μέγαρο

Σε δυο εβδομάδες, το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο η σημαντική έκθεση τεχνολογίας Web World Expo 2015.

Oι επιχειρήσεις που, με επίκεντρο τις ψηφιακές τεχνολογίες αιχμής, αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις οι οποίες στηρίζουν την επιχειρηματικότητα μέσω του Internet, των social media και των φορητών συσκευών.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων, οι οποίοι θα συμβάλουν στην επικοινωνία της διοργάνωσης και θα παρουσιάσουν τις ενέργειες τους για την ανάπτυξη της συγκεκριμένης αγοράς τεχνολογίας στη χώρα.

Συγκεκριμένα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA), του Συνδέσμου Εταιρειών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων κ.ά.

Επίσης, τη διοργάνωση στηρίζουν στην επικοινωνία με το ευρύ επιχειρηματικό κοινό τα παρακάτω ΜΜΕ: Εν Λευκώ,  capital.gr, e-Pc Magazine, ΚINHTA NEA, Techblog.gr, Zougla.gr, Deasy.gr, joomla.gr, περιοδικό “OnLine”, Techunit.gr, itech4u.gr, Marketing Week, Net Fax, iguru.gr, tromaktiko.gr, mykosmos, neolaia.gr, alive, Weekend Express, κ.ά.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο που συμπληρώνει την έκθεση και φέτος εστιάζει στην παρουσίαση βέλτιστων πρακτικών τις οποίες εφάρμοσαν ελληνικές επιχειρήσεις, με την υιοθέτηση λύσεων προηγμένης τεχνολογίας στις επιχειρηματικές τους διαδικασίες. Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στον σύνδεσμο http://www.webworldexpo.gr/index.php/the-conference

 

  • Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται επαγγελματική κάρτα, καθώς απευθύνεται σε επαγγελματίες
  • Η παρακολούθηση του συνεδρίου κοστίζει 20€ / άτομο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης (www.webworldexpo.gr) και του διοργανωτή (info@verticom.gr) ή επικοινωνήστε με το 210.924.5577

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Σε δυο εβδομάδες η 5η Web World Expo Έκθεση & Συνέδριο

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format