Καθηγητής του Α.Π.Θ. ξεκίνησε το πρώτο μάθημα με τελείως απρόβλεπτο τρόπο!


Ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μάρκος Ασσαέλ ξεκίνησε πριν λίγες μέρες το πρώτο μάθημα του εξαμήνου με έναν πρωτότυπο τρόπο. Κρυμμένη ανάμεσα στους υπόλοιπους φοιτητές ήταν η Κασσάνδρα Δημοπούλου που διέκοψε τον καθηγητή σηκώνοντας το τηλέφωνό της. Ήταν μια έκπληξη για τους φοιτητές που στην αρχή δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει…

Ζήτησα απ’ τον κύριο Μάρκο Ασσαέλ να μας πει πώς του ήρθε να κάνει αυτό το χάπενινγκ την πρώτη μέρα της νέας φοιτητικής χρονιάς.    Να τι μου απάντησε:

«Η μετάδοση της γνώσης είναι ότι πιο ιερό και υπέροχο υπάρχει. Πραγματικά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα απο τη συμμετοχή σου στη μεταμόρφωση των αποφοίτων Λυκείου σε ολοκληρωμένους επιστήμονες! Το ίδιο το σταδιο της μετάδοσης είναι επομένως πάρα πολύ σημαντικό. Η 30χρονη εμπειρία μου έχει δείξει ότι πολλες φορές η σκέτη επιστημονική γνώση, και επί πολλές ώρες, μπορει να κανει το φοιτητή ή τη φοιτήτρια, να κουραστούν. Έτσι οποιαδήποτε εναλλαγή, μεταφορά σε άλλη διάσταση, βοηθάει πάρα πολύ και φέρνει πιο κοντά τον καθηγητή με το φοιτητή. Επιπλέον νομίζω ότι έχουμε καθήκον ως καθηγητές να δείξουμε στο φοιτητή, ότι επιπλέον της συγκεκριμένης γνώσης του Χημικού Μηχανικού, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη ομορφιά των τεχνών, της μουσικής και της όπερας… Ημουν πολυ τυχερός που η γνωστή μετσοσοπράνο Κασσάνδρα Δημοπούλου δέχτηκε να συμμετέχει με αυτό το ρόλο.” 

Από τον ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ

Πηγή: www.lifo.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Καθηγητής του Α.Π.Θ. ξεκίνησε το πρώτο μάθημα με τελείως απρόβλεπτο τρόπο!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format