Κόπηκε η σίτιση στην Φοιτητική Εστία Αθήνας


Η διοίκηση της Φοιτητικής Εστίας Αθήνας ανακοίνωσε το κλείσιμο του εστιατορίου «επ΄αόριστον», αφήνοντας έτσι χωρίς σίτιση εκατοντάδες οικοτροφους

Η αντίδραση του Σιλλούγου Οικοτροφων ΦΕΑ ήταν άμεση. Με ανακοίνωση του ζητεί να μην σταματήσει η σίτιση στην εστία και να παρέχεται δωρεάν.

Αναλυτικά:

«Για δεύτερη φορά μέσα σ’ένα χρόνο το εστιατόριο της ΦΕΑ (εστία της ΑΣΟΕΕ) πάει για κλείσιμο. Με ανακοίνωση που έβγαλε η διοίκηση της εστίας τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη ανακοίνωσαν ότι από την Τρίτη θα κλείσει το εστιατόριο της εστίας! Μας αφήνουν χωρίς φαγητό μέσα στο ίδιο μας το σπίτι και μάλιστα μας το ανακοινώνουν μια μέρα πριν. Οι οικότροφοι της εστίας αντιμετωπίζουμε ήδη σοβαρά οικονομικά προβλήματα και γι αυτό το λόγο μένουμε στην εστία. Τώρα έρχονται να μας προσθέσουν άλλο ένα βάρος στις πλάτες μας, στα ήδη πολλά εμπόδια που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι οικογένειες μας, για να ολοκληρώσουμε τις σπουδές μας. Η ΑΣΟΕΕ και το υπουργείο Παιδείας αποφάσισαν ότι είναι πολυτέλεια για έναν οικότροφο φοιτητή να τρώει στο σπίτι του. Δηλώνουν ‘’ ανήμποροι’’ να καλύψουν το κόστος μερικών χιλιάδων ευρώ για την σίτιση μας την ίδια στιγμή που ο ΕΛΚΕ στην ΑΣΟΕΕ έχει στα ταμεία του 33 εκ. για να κάνει συμφωνίες με τις επιχειρήσεις!

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από την ανάγκη μας για δωρεάν σίτιση.

Πηγή:thepressproject.gr|Το διαβάσαμε ΕΔΩ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Κόπηκε η σίτιση στην Φοιτητική Εστία Αθήνας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format