Καλοκαιρινά σπορ για να δοκιμάσεις στις διακοπές σου!


Το καλοκαίρι θέλει δράση, ενέργεια και περιπέτεια. Μπορείς να χαρείς τις διακοπές σου ή την θάλασσα και με καλοκαιρινά σπορ αποκτώντας έτσι καινούριες εμπειρίες για τις οποίες θα έχεις να μιλάς για πολύ καιρό. Πέρα από την ψυχαγωγία που θα σου προσφέρουν θα αισθάνεσαι πιο γυμνασμένος και θα έχεις περισσότερη διάθεση! Παρακάτω θα σας παρουσιάσω τα προτιμότερα καλοκαιρινά σπορ για να δοκιμάσεις:

1. Surfing: Ένα από τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά σπόρ που έχει πολύ ένταση. Είναι κυρίως για αυτούς που λατρεύουν την θάλασσα και τις καινούριες εμπειρίες.

surfing

2. Tubing: Πρόκειται για πλαστικά φουσκωτά που επιπλέουν στο νερό και δένονται σε σκάφος που τα ‘τραβάει’ με μεγάλη ταχύτητα. Τα συναντάμε συνήθως σε παραλίες και είναι κατάλληλο σχεδόν για όλες τις ηλικίες.

tubing
3. Beach Volley: Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια μπάλα του volley, μια ομάδα τουλάχιστον 4 ατόμων και είσαι έτοιμος να παίξεις στην άμμο της παραλίας.

volley

4. Αιωροπτερισμός: Δοκίμασέ το αυτό το καλοκαίρι για κάτι πολύ διαφορετικό! Μπορείς να πετάξεις και να δεις τις ομορφιές της φύσης απο ψηλά! Δεν συνιστάται για όσους έχουν υψοφοβία.

hang

5. Water skiing: Το θαλάσσιο σκι συνεχίζει να είναι από τα σπορ που αρέσει στους περισσότερους το καλοκαίρι. Είναι σαν να περπατάς στην θάλασσα και η αίσθηση είναι υπέροχη!

skiing

Καλή διασκέδαση!

Γράφει η Erjalda Bedini


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Καλοκαιρινά σπορ για να δοκιμάσεις στις διακοπές σου!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format