Διακοπές στο χωριό!


Όπου και να πας πάντα εκεί καταλήγεις! Όσα νησιά και να γυρίσεις… σαν το χωριό σου τίποτα! Ωραία έκανες τον τουρισμό σου! Καιρός για διακοπές με όλο το σόι στο χωρίο! Μοναδική εμπειρία!

Κάθε χρόνο πας και κάθε χρόνο τα ίδια συναντάς! Το μόνο του αλλάζει είσαι εσύ ( κοίτα την κοιλίτσα σου! Τρώγαμε το χειμώνα ε;)! Κάθε φόρα όμως ένα πράγμα νιώθεις! Σα να μην πέρασε μια μέρα! Ξαφνικά κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με την ίδια παρέα να λέτε για τα ίδια πράγματα! Deja Vu!

Ψυχαγωγικά προγράμματα που θα συναντήσεις:

Το “Παγκύρ”, το γνωστό σε όλους μας πανηγύρι! Βάζεις την Άρτα και τα Γιάννενα και πας! Κάλο θα ήταν να πάρεις και ένα ζευγάρι γυαλιά γιατί οι πούλιες τυφλώνουν!

tumblr_inline_mireiv7xHl1qz4rgp

 

Και “γεια μας” κάθε τρεις και λίγο και σε χρόνο ντε-τε θα είσαι στο κέντρο της πλατείας κάνοντας τις φούρλες σου!

 

Επόμενη έξοδος… στην πλατεία του χωριού! Άμα έχεις καμιά καφετέρια είσαι τυχερός! Αλλιώς στον καφενέ με τα γεροντάκια και πολύ σου είναι! Μην γκρινιάζεις και μην στραβομουτσουνιάζεις! Τιμάς τις παραδόσεις βρε!

tumblr_meuclyWsQd1qihztbo1_500

Και εκεί που κάθεσαι και πίνεις τον βαρύ γλυκό σου τον/την βλέπεις να περνά! Είναι ο παιδικός-πλατωνικός- wanna be  έρωτας σου! Κάθε χρόνο και καλύτερος! Είναι αυτός για τον οποίο όλοι ρωτούσαν κάποτε! Είναι “ο γκόμενος από το χωριό! Δεν τον ξέρεις”. Και δεν τον ξέρει γιατί ούτε εσύ τον ξέρεις! Θα ήθελες πολύ να τον μάθεις όμως! Δεν πειράζει σκούπισε τα σαλάκια σου!

8398761

Οι διακοπές στο χωριό είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στην οικογένεια! Γιαγιάδες, παππούδες, ξαδέρφια, θείες και μπατζανάκηδες όλοι στο ίδιο σπίτι!  Σωστό τρελοκομείο!

Φιλική συμβουλή: μην βγεις μόνος στο δρόμο γιατί το “Τίνος είσαι εσύ;” δεν υπάρχει περίπτωση να το γλιτώσεις! Πες του μπαμπά μου και της μαμάς μου και άρχισε να τρέχεις!

 

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Διακοπές στο χωριό!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format