Η πρώτη Ελληνίδα στο διάστημα!


Και όμως καλά ακούσατε. Ο λόγος για την Ιωάννα Φωτοπούλου. Θυμάστε την Ιωάννα που μας μίλησε στο πρώτο Coffee Lab; Η Ιωάννα που μας εξιστόρησε την πορεία της αποτυχίας της και λεπτομερώς μας εξήγησε πως έγινε σωστά;

Αυτή η Ιωάννα, λοιπόν, τότε μας έλεγε πόσο ήθελε όταν ήταν μικρή να γίνει αστροναύτης. Και ότι επειδή είναι τόσο πεισματάρα κάποια στιγμή πιστεύει ότι θα τα καταφέρει. Τότε βέβαια γελούσαμε. Όλοι σαν παιδιά θέλαμε να γίνουμε είτε ηθοποιοί, είτε ποδοσφαιριστές, είτε αστροναύτες! Εντάξει κάποιοι ήθελαν να γίνουν και γιατροί. Η Ιωάννα, λοιπόν, είναι πολύ κοντά στο να καταφέρει το όνειρο όλων μας!

Μπήκε σε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό νέων και από όλους τους διαγωνιζόμενους (υπήρχαν αιτήσεις από χώρες από όλον τον κόσμο) επιλέχθηκαν οι 30 καλύτεροι για να περάσουν στα ημιτελικά.

Ο διαγωνισμός αυτός θα στείλει τον έναν νικητή στο διάστημα σε μια αποστολή. Κάνοντας τον αυτόματα τον πιο νέο αστροναύτη που έχει υπάρξει ποτέ. Και στρέφοντας όλα τα βλέμματα στην εκτόξευση του πρώτου διαστημικού λεωφορείου δύο ατόμων για μια βόλτα γύρω από την γη κυριολεκτικά!

Και η Ιωάννα μας είναι μια από τους 30. Φανταστείτε, μπορούμε να έχουμε σαν χώρα τον νεότερο αστροναύτη να μας εκπροσωπεί, όχι μόνο στην γη, αλλά και στο άπειρο και ακόμη παραπέρα. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πάμε στο προφίλ της Ιωάννα μας και να το κάνουμε share. Είναι πραγματικά στο χέρι μας να την στείλουμε στο διάστημα! Είναι στο χέρι μας να κάνουμε την χώρα μας περήφανη και να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες όχι μόνο
δουλεύουμε και δεν είμαστε τεμπέληδες, αλλά είμαστε και πρωτοπόροι ακόμη μια φορά!

Πρακτικά:

Μπαίνουμε σε αυτό το λινκ
http://www.krugercowne.com/risingstar/shortlist/ioanna-fotopoulou/

και μπορούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή έως και 4 φορές, κάνοντας share και στα 4 social media στα οποία μας δίνει ως επιλογές από κάτω. Δηλαδή στο facebook, το twitter, το LinkedIn και στο google+ μας. Κάθε share είναι σαν μια ψήφος υπέρ της Ιωάννας.

Ας κάνουμε λοιπόν όλοι το “καθήκον μας” και η Ιωάννα υποσχέθηκε ότι θα στείλει πρώτα σε όλους εμάς που την στηρίξαμε μια σέλφι με την στολή του αστροναύτη!!! Πόσο τέλειο είναι που έχουμε αυτή τη δυνατότητα;;;!!!!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Η πρώτη Ελληνίδα στο διάστημα!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format