Οι αδυναμίες του καλοκαιριού!


Βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και οι καύσωνες άρχισαν! Και ενώ άλλοι γκρηνιάζουν που οι μέρες φεύγουν σαν καπνός και το καλοκαίρι τελειώνει, άλλοι έχουν διαφορετικές αντιλήψεις, καθώς θεωρούν ότι το καλοκαίρι είναι ατέλειωτο. Όλοι, όμως θα συμφωνήσουμε ότι το καλοκαίρι είναι γεμάτο με αδυναμίες!

Μία από αυτές είναι η γευστική αμαρτία του παγωτού. Με τεράστια ποικιλία γεύσεων που μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο, όλες τις στιγμές της ημέρας. Στις πρωινές βόλτες κάτω από τον καυτό ήλιο, την ώρα που χαλαρώνεις στη βεράντα του σπιτιού σου, στον βραδινό περίπατο στην παραλία χαζεύοντας τα αστέρια και το φεγγάρι.

Μια άλλη καλοκαιρινή αδυναμία είναι η ηλιοθεραπεία. Μετά από μια δροσερή βουτιά στη θάλασσα, το μόνο που θέλεις είναι να απλωθείς σε μια ξαπλώστρα κάτω από τον ήλιο, αφού φυσικά έχεις φροντίσεις να προστατευθείς με το αντηλιακό, ενώ για να εξασφαλίσεις και το τέλειο μαύρισμα προμηθεύτηκες και τα λαδάκια σου. Γιατί, όπως και να το κάνουμε το μαύρισμα είναι sexy! 19b791f2a3662dc749064184e0a07435

Το καλοκαίρι εξασφαλίζει τον τέλειο καιρό για βόλτες, είτε αυτές γίνουν με τα πόδια, είτε με το ποδήλατο, είτε ένα road trip με το αμάξι. Πρόκειται για την κύρια αδυναμία για εκείνους που θέλουν να γεμίσουν με εμπειρίες τις διακοπές τους και να ξεφύγεις από υποχρεώσεις και έγνοιες. Μπορεί να είναι μια ερωτική βόλτα, μια βόλτα με την παρέα σου, μια μοναχική βόλτα, ανάλογα σε τι διάθεση και φάση είσαι. Σημασία έχει ότι όλες είναι υπέροχες.

Οι βραδινές έξοδοι, τα ποτάκια, τα cocktails και τα ξενύχτια δεν είναι μία αδυναμία του καλοκαιριού, αλλά το καλοκαίρι τα ζεις όλα πιο έντονα! Χορός μέχρι το πρωί, κεράσματα μεταξύ της παρέας, νέες γνωριμίες, drinking games για να παρασκάσει ο πάγος και πολλά άλλα, όπως μόνο εσύ ξέρεις. Μην ξεχνάμε, όμως, πάντα με μέτρο.

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που κανείς μας δεν θέλει να τελειώσει. Είναι η εποχή που αποκτάμε τις καλύτερες αναμνήσεις, τις μοναδικότερες εμπειρίες, που ζούμε την απόλυτη ελευθερία. Καλά να περνάτε όπου κι αν είστε!

Γράφει η Χρύσα Μποφίλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οι αδυναμίες του καλοκαιριού!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format