Από τους Emo…στα κλαρίνα! Τι μας περιμένει μετά άραγε;


Η μόδα αλλάζει συνεχώς και μας φέρνει κάθε φορά κάτι καινούργιο! Από εκεί που δεν το περιμένεις..σκάει μπροστά σου μία φράτζα και με μαγικό τρόπο μέσα σε λίγο καιρό η φράτζα αυτή πάει στο πλάι και κολλάει, συνοδευόμενη σχεδόν πάντα με 125 tattoo! Μπορεί το ίδιο άτομο που πριν λίγα χρόνια άκουγε My Chemical Romance, τώρα να ανεβαίνει πάνω στα τραπέζια στα μπουζούκια!

Όλοι θυμόμαστε τους emo! Αν και είχε αρχίσει περισσότερο ως χαρακτηρισμός συγκεκριμένης μουσικής, συνδέθηκε περισσότερο με την εμφάνιση και την μόδα! Φράτζα μες στο μάτι, μπομπαρισμένο μαλλί, ζώνες με καρφιά και μάτι μαύρο (μόνο το ένα..το άλλο ήταν κρυμμένο) ήταν τα βασικά τους στοιχεία! Και φυσικά, η βαθιά θλίψη! Γιατί; Γιατί όλα είναι μαύρα και άραχνα! Εντάξει, μπορεί όντως κάποιοι να είχαν κάποιο θέμα οπότε ταίριαξε και το στυλ, αλλά εγώ μιλάω για αυτούς που απλά το κάνανε για την εμφάνιση!

Και έρχεται η μεγάλη κόντρα με τους “κάγκουρες”! Τα αλάνια! Τσαντάκι στη μέση, απαίσια γυαλιά ηλίου και αντιανεμικό! Και για τα κορίτσια μπλουζάκια σε όλα τα χρώματα ΦΩΣΦΟΡΙΖΕ! Γιατί;Ε; Γιατί να ντύνονται πυγολαμπίδες και να μας τυφλώνουν τα βράδια;

Αυτοί δεν είχαν κάτι συγκεκριμένο να τους χαρακτηρίζει ψυχολογικά! Ίσως η υπερβολική μαγκιά! Μμμ ναι..αυτό σίγουρα!

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και όταν οι emo εξαφανίστηκαν, οι “κάγκουρες” συνέχισαν να υπάρχουν, σε σημείο να κυκλοφορούν ακόμα και σήμερα ανάμεσά μας! (Ευτυχώς τα φωσφοριζέ μπλουζάκια έχουν κλειστεί στις ντουλάπες…εγώ θα έλεγα να πεταχτούν καλύτερα για να μην έχουμε καμία ξαφνική επανεμφάνιση. Ευχαριστώ!).

Πριν λίγο καιρό είχαμε και την έξαρση των Swag! Πολύ ιδιαίτερο στυλάκι, και συνήθως με στραβό καπέλο! Το έπαιζαν και λίγο cool τύποι και έτοιμοι! Όσο για την λέξη, την είχαν κάνει καραμέλα! “Καλημέρα, τι κάνεις” να τους έλεγες, εκείνοι θα σου απαντούσαν “Καλά, και πολύ Swag σήμερα!”. ΟΧΙ, δεν θέλουμε να ξέρουμε πόσο swag είσαι και κουραστήκαμε να ακούμε αυτή τη λέξη! (εισπνοή εκπνοή…ηρέμισα!). Νομίζω κιόλας γι’αυτό έχασαν την αίγλη που κάποτε είχαν! Απλά κατάντησαν κουραστικοί!

Και εννοείται πως έχουμε και τα κλαρίνα, ή κλαρινογαμπρούς ή ότι μπορεί να συνδεθεί με το μουσικό αυτό όργανο! Μπλουζάκια με V μέχρι τον αφαλό, μαλλί κολλημένο από το gel και tattoo.. όχι ένα και 2 αλλά πολλά! Όσο πιο πολλά, τόσο πιο cool νιώθεις! Και οι selfies πέφτουν βροχή!
Και μην ξεχνάμε πόσο θέλουν να δείχνουν τους κοιλιακούς τους! Και εμείς έχουμε (βασικά θα μπορούσαμε να έχουμε αν δεν ήταν τόσο ωραία τα σουβλάκια αλλά άλλο θέμα αυτό) αλλά δεν τους βγάζουμε έξω κάθε τρεις και λίγο!

Και μετά από αυτούς το χάος! Τι θα μας ξημερώσει; Κάνεις δεν ξέρει! Πάρε λοιπόν, ποπ-κορν και περίμενε! Από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστούν μπροστά μας! Και είμαι σίγουρη ότι θα μας εντυπωσιάσουν!

Ο καθένας φυσικά εκφράζεται όπως θέλει! Ή όπως θέλουν οι άλλοι και η τάση της εποχής! Ανυπομονώ να δω την συνέχεια…

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη

Δείτε επίσης : Σε τι γλώσσα μιλάνε αυτοί οι νέοι πια;


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Από τους Emo…στα κλαρίνα! Τι μας περιμένει μετά άραγε;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format