Οικονομικές διακοπές για πάνταααα…!


Η περίοδος που κυκλοφορείς στο σπίτι με το σορτσάκι και τις κάλτσες έχει καταφθάσει. Οι μπαλκονόπορτες του σπιτιού σου μένουν ανοιχτές και το δροσερό αεράκι – που ίσως παραήταν δροσερό τις τελευταίες μέρες – σου ανεμίζει τα μαλλιά. Η ειδυλλιακή αυτή ατμόσφαιρα όμως δεν σε αφήνει ήσυχο, καθώς σκέφτεσαι πως το καλοκαίρι απέχει μόλις μία ανάσα και το πρωί χάλασες το τελευταίο σου ευρώ για ένα freddo capuccino με τα παιδιά. Για κάθε πρόβλημα όμως υπάρχει και μια λύση… ίσως και περισσότερες! Πάρε μια βαθιά ανάσα και δες τι επιλογές έχει για τις φετινές σου διακοπές!

1. Εκδρομή στο συμφοιτητή από την επαρχία!

Όλοι τυχαίνει να γνωρίζουμε, να ‘χουμε πάει για καφέ και να έχουμε partάρει με κάποιον που σπουδάζει στην πρωτεύουσα, αλλά ήρθε από κάπου αλλού. Τώρα είναι η στιγμή που ανακτούμε τις επαφές μας μαζί του και ρίχνουμε την πρόταση για μια φιλική επίσκεψη το καλοκαίρι στο “πατρικό” του. Ποιος θα αρνηθεί τις διακοπές στη πόλη του, που συνήθως συνοδεύονται από αρκετές ώρες βαριεστιμάρας και αναπόλησης των ξέφρενων στιγμών του χειμώνα μαζί με την παρέα του;

2. Τσάρκα με το αυτοκίνητο!car

Τα έξοδα μεταφοράς είναι από τους συνήθεις συντελεστές που σε οδηγούν να πεις όχι σε ένα ταξίδι. Άμα έχει και δικό σου αυτοκίνητο η κατάσταση επιβαρύνεται γιατί η τιμή της βενζίνης έχει φτάσει στα ύψη! Υπάρχει λύση και για αυτό. Το αυτοκίνητο χωράει 5 άτομα. Γιατί να μένουν, λοιπόν, θέσεις κενές; Μαζευτείτε με την παρέα, βρείτε έναν κοντινό προορισμό, μοιραστείτε τα έξοδα των καυσίμων και είστε έτοιμοι για μια νέα περιπέτεια!

3. Ναι στη φύση!

Ο “τρελός” φίλος της παρέας προτείνει για ακόμα ένα καλοκαίρι την ιδέα του camping. Πριν αρνηθείς και αρχίσεις την επιχειρηματολογία σου για τις συνθήκες υγιεινής και για το ότι χωρίς κρεβάτι δεν μπορείς να κοιμηθείς , σκέψου το καλύτερα και κυρίως σκέψου τα χρήματα που ξοδέψεις. Υπάρχουν οργανωμένα camping που το κόστος τους είναι προσιτό για την τσέπη σου και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που προτιμάς κάθε χρόνο!

4. Κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό!tumblr_m2bm4saXJd1rola14o1_500

Για το τέλος, δεν θα μπορούσα να παραλείψω την μονοήμερη φοιτητική κρουαζιέρα που οργανώνει το Mystudentpass.gr σε Ύδρα , Πόρο και Αίγινα! Λίγο μετά την εξεταστική, το ξέφρενο πάρτυ με τον dj είναι αυτό που θα σε κάνει να ξεχαστείς και να νιώσεις το καλοκαίρι να σε κατακλύζει!

Στα must have για οποιαδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις είναι η καλή παρέα! Με τους κολλητούς σου να σου κρατούν συντροφιά τα καλοκαιρινά σου βράδια θα ναι μοναδικά και ας μην έχει λεφτά!

Γράφει η Φωτεινή Αθηνέλη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Οικονομικές διακοπές για πάνταααα…!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format