Πανεπιστήμια Εξωτερικού: Γνώρισε το University College of Northern Denmark!


Το University College of Northern Denmark, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, βρίσκεται στην Δανία. Προσφέρει υψηλής ποιότητας προγράμματα πάνω στην υγεία, την εκπαίδευση, την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα.

Τα ακαδημαϊκά του προγράμματα, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μέσα από τις ακόλουθες σχολές – επιστημονικά πεδία:

  • School of Business
  • School of Education
  • School of Health
  • School of Nursing
  • School of Social Studies
  • School of Tecnology

Για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα των παραπάνω σχολών, πατήστε εδώ.  Φυσικά, στο UCN λειτουργούν και προγράμματα, είναι το Erasmus, το Global Health, και πολλά άλλα.

UCN_hovedlogo

Στο University College of Northern Denmark παρέχονται στους φοιτητές του και πολλές υπηρεσίες, για την κάλυψη των βασικών αναγκών τους, της βοήθειας στην ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους. Μια από αυτές είναι η βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, η οποία διαθέτει πλούσιο εκπαιδευτικό και μη υλικό και χώρους αναγνωστηρίων, αλλά και ηλεκτρονική υπηρεσία για πιο άμεση εξυπηρέτηση. Επιπλεόν, το πανεπιστήμιο βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τους ξένους φοιτητές στο θέμα της στέγασης. Ανάλογα με το πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει ο κάθε φοιτητής είναι και διαφορετική η προσέγγιση και η αίτηση.

Όσον αφορά τα δίδακτρα, για τους Ευρωπαίους φοιτητές του UCN ορισμένων χωρών – μέσα σε αυτές και η Ελλάδα – παρέχονται υποτροφίες από το κράτος για την κάλυψη όλου του προγράμματος.

image

Οι πανεπιστημιακές μονάδες του UCN βρίσκονται διασκορπισμένες σε τρεις πόλεις στα βόρεια της Δανίας: στο Aalborg, στο Hjorring και στο Thisted. To Aalborg είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Δανίας, με πολλά εστιατόρια, καφετέριες, bars – clubs, αγορά, δραστηριότητες και εύκολη μεταφορά με ΜΜΜ, κάτι που την κάνει κατάλληλη για τον φοιτητή. Το Hjorring είναι μια πόλη με έντονη πνευματική ατμόσφαιρα και πέτρινα σπίτια, αλλά ταυτόχρονα το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δανίας. Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μαγαζιών για την κάλυψη των αναγκών σας, αλλά και μεγάλη ποικιλία αθλητικών δραστηριοτήτων για να ασχοληθείτε στον ελέυθερο χρόνο σας. Το Thisted είναι η μικρότερη πόλη από τις πόλεις του UCN, παρόλα αυτά προσφέρει πολλές δυνατότητες στους φοιτητές και γοητεύει με τα μικρά σοκάκια του, αλλά και την δυνατότητα να ασχοληθείς με water-sports.

Για να μάθετε περισσότερα για το University College of Northern Denmark, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου εδώ.

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα

 

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Πανεπιστήμια Εξωτερικού: Γνώρισε το University College of Northern Denmark!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format