Meeting Room by What’s Up @Thinking (C)up!


Ο απόλυτος χώρος για διάβασμα, συναντήσεις και εργασίες!

εικονα2

Τι γίνεται εκεί μέσα:

Στο νέο Meeting Room όλες οι λεπτομέρειες έχουν ληφθεί υπόψιν, ούτως ώστε ο χώρος να είναι απόλυτα χρήσιμος. Ο χώρος  δημιουργήθηκε για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες για συναντήσεις και εργασίες. Επιπλέον, στο Meeting Room by What’s Up, θα έχουμε μια σειρά μικρών εκδηλώσεων- σεμιναρίων χρήσιμων για τους φοιτητές.

eikona4

Γιες Άι Λάικ!

Στόχος του νέου Μeeting Room είναι να αποτελεί πεδίο δράσης δημιουργικών ανθρώπων, ένα κομβικό σημείο στην καρδιά του Thinking (C)up. Είναι ένας φιλικός, άνετος χώρος εργασίας και μικρών εκδηλώσεων. Χώρος που ενδυναμώνει το ομαδικό και δημιουργικό πνεύμα. Είναι ένας χώρος που θα καλύψει στους φοιτητές βασικές ανάγκες της ακαδημαϊκής τους καθημερινότητας.

eikna5

Thank youuuu!

Το What’s Up ως μια εταιρεία που νοιάζεται για τον φοιτητή, συμβαδίζει με τις ανάγκες του φοιτητή και ενδιαφέρεται για την εξέλιξή του, δημιούργησε το μοναδικό αυτό δωμάτιο, ακριβώς απέναντι από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μπορώ να πάω όποια ώρα θέλω;

To Μeeting Room συνεχίζει με την ίδια φιλοσοφία. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον χώρο, χωρίς να πληρώσει επιπλέον χρήματα για αυτό. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει κλείσει το χώρο πιο πριν είτε τηλεφωνικά στο 210 8228390, είτε σε inbox στην σελίδα στο facebook:  Thinking (C)up ή μέσω της εφαρμογής στην σελίδα.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Meeting Room by What’s Up @Thinking (C)up!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format