Να ξεκινήσω το διάβασμα για την εξεταστική ή όχι ;


 Το συγκεκριμένο ερώτημα μας έχει απασχολήσει όλους μας, καθώς πλησιάζει η εξεταστική. Έρχεται το καλοκαίρι και οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει τα μπάνια στην θάλασσα. Που να βρεις μυαλό μετά για εξεταστική; Το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό να το σκέφτεσαι έτσι. Είσαι νέος , το μυαλό τρέχει σε άλλα θέματα. Σκέφτεσαι τις διακοπές που θα κάνετε με την παρέα σου. Τα όμορφα καλοκαιρινά βράδια που θα ακολουθήσουν. Δεν έχεις όρεξη ,πως το λένε; Τι θα κάνεις όμως γι’αυτό;
overwhelmed-gif
 Λες αν το ξεκινήσω , εγώ θα βγω κερδισμένος. Μόνο μια επανάληψη για το τέλος και όλα καλά. Υπάρχουν όμως και αυτές οι τόσες όμορφες μέρες που δεν θέλεις να χάσεις. Γνωρίζεις, καινούργια μέρη που θες να τα ανακαλύψεις όλα.Τότε διαπιστώνεις ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα από την μεριά σου. Αρχίζεις και αγχώνεσαι για τις εργασίες που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Είναι απολύτως φυσιολογικό, να γίνεται αυτό. Γι’αυτό σιγά σιγά πρέπει ξεκινήσεις το διάβασμα και να μαζέψεις τα μυαλά σου. Γιατί το μετά το ξέρεις, θα χρωστάς ένα σωρό μαθήματα. Όλοι το γνωρίζουμε, μόνο που δεν το κάνουμε πράξη. Και θα είσαι κάπως έτσι:
53a83f826bbe9
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή. “Μαζέψου” στο σπίτι, άναψε το κλιματιστικό και ξεκίνα. Δεν είναι δύσκολο. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος ,σε αυτό που διαβάζεις. Θα τα αποστηθύσεις πιο εύκολα και θα γράψεις πολύ καλά. Στο χέρι σου υπάρχει η λύση ,άσχετα που εσύ δεν το βλέπεις και γκρινιάζεις. Γίνε αυστηρός με τον εαυτό σου και έχεις να κερδίσεις πολλά. Το μυστικό της επιτυχίας ,είναι να είσαι προσηλωμένος στον στόχο σου.
Πάντα έχεις πλεονεκτήματα από αυτό. Έτσι, πιστεύω ,καθώς για όλα πρέπει να έχεις μεγάλο πείσμα και αντοχή.
tumblr_inline_mvi626Qku31rgs66v
Τέλος, ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα και να μπω στον τρόπο σκέψης σου. Όλοι τα ίδια περνάμε και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς. Μόνο εσύ μπορείς να το αλλάξεις αυτό.
Τέλος συζήτησης.
Γράφει: Χρύσα Μποφίλη.

Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Να ξεκινήσω το διάβασμα για την εξεταστική ή όχι ;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format