Χρειάστηκε ποτέ να διαπραγματευτείς για κάτι; Και αν ναι, πόσο επιτυχημένα το έκανες;


Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται παντού, από τη διαδικασία εύρεσης εργασίας μέχρι τις πωλήσεις και τις εμπορικές συμφωνίες. Αναγνωρίζοντας, λοιπόν, το ρόλο και τη σημασία τους στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, το ThinkBiz σε συνεργασία με την Ρητορική Εταιρία Ελλάδας διοργανώνει το Negotiations Workshop την Τετάρτη, 29 Απριλίου. Την εκδήλωση θα φιλοξενήσει η θερμοκοιτίδα – πολιτιστικό κέντρο Ρομάντσο (Αναξαγόρα 3-5 στο κέντρο της Αθήνας).

Ο Ηλίας Καπουτσής, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής και Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα μας μυήσει στον κόσμο των διαπραγματεύσεων και θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε βασικές μεθόδους και πρακτικές για αποτελεσματικές διαπραγματεύσεις.

Αυτό όμως, είναι μόνο η αρχή, αφού η ομάδα του ThinkBiz δεν αρκείται σε ένα συνηθισμένο workshop. Γι’ αυτό το λόγο, έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με την Ρητορική Εταιρία Ελλάδας ένα ομαδικό διαδραστικό παιχνίδι για τους συμμετέχοντες, με σκοπό να τους βοηθήσει να αφομοιώσουν πλήρως και να εφαρμόσουν απευθείας στην πράξη όλα όσα θα ακούσουν.

Μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Negotiations Workshop εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Χρειάστηκε ποτέ να διαπραγματευτείς για κάτι; Και αν ναι, πόσο επιτυχημένα το έκανες;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format