Το ακριβώς έγινε στο Digital Marketing Academy 3!


Ένα γεμάτο και δημιουργικό διήμερο με πρωταγωνιστή το Digital Marketing  μόλις ολοκληρώθηκε. 11 πολύπειροι επαγγελματίες-εκπαιδευτές και 40 θαυμάσιοι νέοι με δίψα για νέες εμπειρίες και γνώσεις μετέτραψαν 13 εκπαιδευτικές ώρες σε μία υπέροχη εκπαιδευτική εμπειρία

Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο The Cube Athens 11 επαγγελματίες από εταιρίες πευχημένες στον κλάδο του Digital Marketing, όπου ανέλαβαν να εκπαιδεύσουν και αργότερα να δώσουν την ευκαιρία για πρόσληψη σε 40 υπέροχους νέους. Μια συγκινητική για εμάς στιγμή καθώς είδαμε την μεγάλη προθυμία των εταιριών να επενδύσουν στους νέους αλλά και την όρεξη των νέων να μπουν δυναμικά στον χώρο εργασίας.

Το διήμερο ξεκίνησε με την καταπλητική Νικολέττα από την Sleed, η οποία μας έδωσε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τί αποτελεί το Digital Marketing και τί εννοούμε με τον όρο PPC (Pay-Per-Click) Advertising αλλά και πως να τον χρησιμοποιήσουμε αποτελεσματικά.Ακολούθησε η Στέλλα από την DigitalUp που εξήγησε τις βασικές αρχές του ξακουστού AdWords και έδωσε πρακτικές συμβουλές για την ευκολότερη χρήση του. Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Στέλλιος, CEO στην Sleed, ο οποίος μας έδειξε πως να χρησιμοποιήσουμε τα Social Media έτσι ώστε να προκαλέσουμε τις συμπεριφορές που θέλουμε και ως αποτέλεσμα να καταφέρουμε πωλήσεις.
Στο ενδιάμεσο ο Χρήστος μας μίλησε για τις ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η Stoiximan σε νέους στο κομμάτι του παραδοσιακού αλλά και του Digital Marketing.

Ύστερα από το γευστικό και τονωτικό διάλειμμα από το efood, ανέλαβε η Έλενα από την Convert Group, η οποία μας εξήγησε αναλυτικά πως να κάνουμε ένα αποτελεσματικό eCommerce Business Plan και ανάλυση αγοράς. Στην συνέχεια ο Δημητρής από την Netstudio μας έδωσε τα φώτα του σχετικά με το SEO ένα πολύτιμο εργαλείο για την πετυχημένη πορεία της ηλεκτρονικής μας παρουσίας.

Η πρώτη μέρα τελείωσε με την Veronica, από Digital Minds η οποία έκανε μια παραστατική και πολύ διασκεδαστική παρουσίαση σχετικά με την στρατιγική για τα Online Videos.

Ευτυχώς τα παιδιά ακολούθησαν την συμβουλή του Στέφανου και δεν το ξενύχτησαν, αντιθέτως ήρθαν στην ώρα τους το Σάββτο γεμάτοι ενέργεια για περισσότερη εκπαίδευση.

Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με τον Γιώργο από τη Linkwise που μας μύησε στο χώρο του Affiliate Marketing Ακολούθησε η Μάγκυ από SimpleApps, το πλέον κατάλληλο άτομο για να μιλήσει για mobile appsκαθώς και mobile advertisement. Αργότερα μας μίλησε για την σημασία της Online Κοινότητασ ο Νίκος, ιδρυτής του Yang.gr και Digital Performance Manager στη Viral Passion. Στην συνέχεια η Σοφία, από ContactPigeon μας έδωσε πρακτικές συμβουλές για το πώς να εφαρμώσουμε ένα αποτελεσματικό Email Marketing.

Τελευταίος αλλά καθόλου καταιδρωμένος ήταν ο Αριστείδης από Sheepfish ο οποίος μέσα από απτά παραδείγματα μας βοήθησε να δούμε πιο δημιουργικά τα πράγματα και μας έδειξε τρόπους να πηγαίνουμε το Branding ένα βήμα παραπέρα.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα είχε την ίδια αξία χωρίς την πολύτιμη συμβολή των εκπαιδευτών, των συμμετεχόντων καθώς και χωρίς την ευγενική χορηγία των εταιριών Stoiximan, Digital Minds, ContactPigeon, DigitalUp , Netsteps, Sleed & e-FOOD οι οποίες είχαν ανοιχτές entry level Digital Marketing θέσεις και βρίσκονταν στην εκδήλωση προκειμένου να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν στο εκπαιδευτικό διήμερο ναι μεν έχασαν μία πολύτιμη εμπειρία δεν ήρθε όμως και το τέλος του κόσμου γιατί το CollegeLink φροντίζει να υπάρχουν συνέχεια νέες ευκαιρίες και επίσης οργανώνει συχνά αξιοσημείωτα events.

Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink ώστε να ενημερώνεσαι 1ος για τέτοιες εκδηλώσεις!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Το ακριβώς έγινε στο Digital Marketing Academy 3!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format