Ξεκίνησε η αφαίρεση του γκράφιτι από το Πολυτεχνείο


Κλιμάκια του δήμου Αθηνών καθαρίζουν από το πρωί το γκράφιτι από το ιστορικό κτίριο

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας συνεργεία του δήμου της Αθήνας βρίσκονται στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και προσπαθούν να καθαρίσουν το τεράστιο γκράφιτι που άγνωστοι ζωγράφισαν στους εξωτερικούς τοίχους του κεντρικού κτιρίου επί της οδού Στουρνάρη και Πατησίων, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.

Ο αντιδήμαρχος της Αθήνας, Ανδρέας Βαρελάς, σε δηλώσεις του ανέφερε πως το κονδύλι για την αποκατάσταση του ιστορικού κτιρίου της Πρυτανείας καλύπτεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Επίσης, προανήγγειλε ότι αύριο θα υπάρξει συνάντηση του δημάρχου της Αθήνας κ. Γιώργου Καμίνη με τον Πρύτανη του ΕΜΠ κ. Γιάννη Γκόλια, προκειμένου να συζητηθεί ενδεχόμενη επέκταση του καθαρισμού σε όλο το κτίριο.

Τέλος, στις δηλώσεις του στο protothema.gr ο αντιδήμαρχος τόνισε πως πρόκειται για μια καλή ευκαιρία να καθαριστεί όλο το ιστορικό κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τον δήμο της Αθήνας, η αποκατάσταση θα διαρκέσει περίπου δέκα μέρες και στην επιχείρηση καθαρισμού συμμετέχουν μικτά κλιμάκια του υπουργείου Πολιτισμού, του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του δήμου της Αθήνας.

Πηγή:protothema.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

Ξεκίνησε η αφαίρεση του γκράφιτι από το Πολυτεχνείο

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format