Κατάληψη στο πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο!


Χωρίς σίτιση και με ετοιμόρροπη Εστία σπουδάζουν στο Αγρίνιο οι φοιτητές του πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας.

Το παράρτημα που λειτουργεί στην πόλη της Αιτωλοκαρνανίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα χρηματοδότησης και τα μαθήματα γίνονται μετ’εμποδίων

Σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου της πρυτανείας προχώρησαν σήμερα φοιτητές τριών τμημάτων, που λειτουργούν στην πόλη του Αγρινίου.

Το κυριότερο αίτημα των φοιτητών είναι η μεταφορά των τμημάτων στην Πάτρα, διότι όπως υποστηρίζουν, «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η υποβάθμιση των σπουδών». Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «είμαστε ξεχασμένοι».

Παράλληλα, αντιπροσωπεία των φοιτητών συναντήθηκε με την πρύτανη του πανεπιστημίου Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, την οποία ενημέρωσαν για τα αιτήματά τους. Από την πλευρά της, η πρύτανης ανέφερε ότι πολλά μαθήματα γίνονται μετ΄ εμποδίων, αφού, όπως πρόσθεσε, έχουν φύγει καθηγητές και δεν υπάρχουν νέες προσλήψεις μελών διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού.

Επίσης, η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου είπε ότι λύθηκε το πρόβλημα της σίτισης, καθώς υπεγράφη η σχετική σύμβαση με τον ιδιώτη που θα αναλάβει τη λειτουργία του εστιατορίου.

ΠΗΓΗ: newpost.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Κατάληψη στο πανεπιστήμιο στο Αγρίνιο!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format