Το 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών του Α.Ε.Ι Πειραία Τ.Τ.


Στις 28 και 29 Μαρτίου, θα γίνει το 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών του Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. Σε αυτό θα παρουσιαστούν εργασίες των φοιτητών του Ιδρύματος που εισάγουν καινοτομίες και προάγουν την Τεχνολογία. Η έκθεση τους θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενο να μπορούν να τις δουν από κοντά σε λειτουργία αλλά και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς τους. Παράλληλα, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού κέντρου θα γίνουν ομιλίες με σκοπό την προώθηση των τμημάτων του .Ιδρύματος.

Η οργάνωση αυτού του Φεστιβάλ έχει σκοπό  την προβολή του Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ. μέσω των εργασιών των ίδιων των φοιτητών του στο ευρύ κοινό, δημιουργώντας παράλληλα προοπτικές προώθησης της επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε προηγούμενες διατριβές των φοιτητών : Μελέτη και ανάπτυξη συστήματος διάγνωσης καταστάσεων άπνοιας κατά την διάρκεια του ύπνου, Μελέτη και ανάπτυξη διαδικτυακού χώρου για τις ανάγκες τμήματος εκπαιδευτικού ιδρύματος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ολοκληρωμένο σύστημα οικιακού αυτοματισμού με δυνατότητες επίγνωσης κατάστασης, μελέτη σχεδίασης και υλοποίησης εικονοποίησης περιβάλλοντος εργασίας με τεχνικές υπολογιστικού νέφους και έμφαση σε κινητές συσκευές, σύστημα αναγνώρισης περιστατικού που βασίζεται σε κινητές συσκευές, σχεδίαση και ανάπτυξη μοντέλου υλοποίησης πληροφοριοκεντρικού δικτύου πάνω στην πλατφόρμα NS3, ηλεκτρονικός βοηθός οδηγού μοτοσικλέτας, εισαγωγή στις βασικές προγραμματιστικές έννοιες στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση με χρήση περιβάλλοντος οπτικού προγραμματισμού βασισμένου σε γεγονότα.

‘Οποιος φοιτητής έχει κάποια εργασία/πτυχιακή με την οποία ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το site του Φεστιβάλ ή να  στείλετε e mail στο fkf.teipir@gmail.com .

Γράφει η Αργυρώ Σαμιώτη


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
argiro

Το 1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών του Α.Ε.Ι Πειραία Τ.Τ.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format