ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!


Ναι καλά διάβασες!Το παρόν άρθρο αφορά τα ΜΜΜ και τη ταλαιπωρία που περνάμε όλοι όσοι τα χρησιμοποιούμε. Όταν είναι να μιλήσω για τα μέσα, βασανισμένα μου πλάσματα,δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

1)ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
Κατά την άποψή μου τα πιο μισητά ΜΜΜ είναι τα λεωφορεία .ΓΙΑΤΙ;
Αρχικά δεν ξέρεις ποτέ την ακριβή ώρα που θα έρθει, και έτσι περιμένεις ώρες ατελείωτες όρθιος (τις περισσότερες φορές) και προσεύχεσαι από μέσα σου κάθε φορά που περνάει ένα λεωφορείο να είναι το δικό σου.Φυσικά πρέπει να περάσουν όλα τα άλλα που περνούν από τη στάση μέχρι να έρθει το δικό.Και τι γίνεται όταν οι προσευχές σου πιάνουν;Μα τι άλλο;Αρχίζεις τις ευχαριστίες οι οποίες συνήθως ακολουθούνται με ένα σταυροκόπημα και ένα βλέμμα που κοιτάει προς τα πάνω.Έτσι λοιπόν χαρούμενος όπως είσαι ,περιμένεις καμαρωτός να ανοίξει η πόρτα και προς μεγάλη σου έκπληξη διακρίνεις ότι είναι γεμάτο, και η απογοήτευση σε κυριεύει ξανά.Μπαίνεις λοιπον και εννοείται πως δεν υπάρχει θέση για να κάτσεις ενώ με δυσκολία βρίσκεις να κρατηθείς. Ο οδηγός είναι πάντα ο τύπος ο οποίος γκαζώνει και μετά από πέντε μέτρα πατάει απότομα φρένα γιατί δεν υπολογίζει ποτέ σωστά την απόσταση και την μείωση της ταχύτητας με αποτέλεσμα τα νεύρα και η απογοήτευσή σου να “χτυπάνε κόκκινο”.

2)ΜΕΤΡΟ
Νομίζω ότι το μετρό είναι το αγαπημένο μας ΜΜΜ διότι ξέρεις την ώρα που θα έρθει και αυτό είναι τόσο εκπληκτικό.Ωστόσο έχει και τα μειονεκτήματά του μιας και αυτές οι πόρτες που φοβάσαι πάντα μήπως κλείσουν πριν προλάβεις να μπεις είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου.Επίσης όλοι έστω και μια φόρα όταν βγαίνουμε από το τρένο και αλλάζουμε γραμμή είμαστε με εκείνο το αχανές βλέμμα στο άπειρο με το οποίο προσπαθούμε να διακρίνουμε από ποια πλευρά πρέπει να πάμε.
3)ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ
Ένα από τα πιο θορυβώδη ΜΜΜ είναι ο ηλεκτρικός.Μπαίνεις μέσα χαρούμενος που δεν χρειάζεται να πάρεις το ΜΜΜ 1 και αρχίζεις να αισθάνεσαι το κεφάλι σου βαρύ .Μάντεψε!Άρχισε να σε πονάει το κεφάλι σου από τη βαβούρα.
Αυτά λοιπόν περνάμε εμείς που χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ αλλά προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι μας κατακλύζει η οικολογική συνείδηση γιαυτό και χρησιμοποιούμε τα ΜΜΜ.
That’s all folks!

 

ΓΡΑΦΕΙ: Ερβίσα Μπέιντο


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format