Αν τα “FRIENDS” ήταν Έλληνες φοιτητές!


Η τηλεοπτική σειρά “FRIENDS” είναι από τις πιο επιτυχημένες στην ιστορία και έχουν προσφέρει ατέλειωτο γέλιο στους εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο.

Η Rachel, η Monica, η Phoebe, ο Joey, ο Chandler και ο Ross είναι μια ιδιότροπη παρέα, ο καθένας με τον δικό του παράξενο χαρακτήρα. Τι θα γινόταν αν όλη η παρέα ζούσε στην Ελλάδα και ήταν μια παρέα φοιτητών; Τα αποτελέσματα βρίσκονται παρακάτω:

1. Rachel Green:
Ένας από τους λόγους που η Rachel είναι μέλος της παρέας είναι ότι όλοι σπουδάζουν σε διαφορετική σχολή και έχει ποικιλία να διαλέξει ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά είδη συντρόφων. Η ίδια σπουδάζει Ψυχολογία, προσπαθώντας έτσι να καταλάβει τους άντρες, όταν η ίδια δεν μπορεί να καταλάβει τον ίδιο της τον εαυτό και την ιδιοτροπία της να αγοράζει διαφορετικά παπούτσια κάθες εβδομάδα.

large

2. Monika Geller:
H Monica θα ήταν φοιτήτρια στο τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων και όχι σε σχολή Μαγειρικής, όπως θα πιστεύατε. Κι αυτό γιατί μόνο εκεί μπορεί να μάθει όλους τους πιθανούς τρόπους να σκοτώνει όλα τα μικρόβια. Χόμπι της, φυσικά, είναι η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική, καθώς μέσα από αυτή φροντίζει την παρέα σαν μια σωστή “μαμά”.

tumblr_inline_nfpi5fiHLr1r0p8mt

3. Phoebe Buffay:
Το ελεύθερο πνεύμα της παρέας. Εκκεντρική, αφελής και πάντα χαρούμενη. Είναι φοιτήτρια Φυσικοθεραπείας, θέλοντας να μοιραστεί με τον κόσμο τη δικές της μοναδικές και περίεργες μεθόδους θεραπείας. Έμαθε μόνη της να παίζει κιθάρα, γράφει τα δικά της “ποιοτικά” τραγούδια με “ποιητικούς” στίχους, τραγουδώντας τα με τη “μελωδική” φωνή της, χαρίζοντας στους φίλους της όχι και τόσο ευχάριστες στιγμές.

tumblr_lgbi6hY9Qi1qf0v1lo1_r1_500

4. Joey Tribbiani:
Πρόκειται για την καλλιτεχνική φλέβα της παρέας, καθώς σπουδάζει στην Θεατρική Σχολή. Πιστεύει στο ταλέντο του, ακόμα κι αν τα σχόλια τα οποία ακούει δεν είναι και τόσο ευχάριστα, αλλά παραμένει άπιστος σε ένα πράγμα: τις γυναίκες. Σαν λάτρης του φαγητού βρίσκεται πολύ συχνά στο σπίτι της Monica και αγαπημένοτου χόμπι είναι να κάνει καφρίλες με τα αγόρια της παρέας. Αγαπημένη φράση: “How you doin’?”.

tumblr_mtdp15h7nb1szcqsqo1_500

5. Chandler Bing:
Τον Chandler θα τον βρίσκαμε να σπουδάζει σε κάποιο τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, όπως Λογιστική ή Οικονομική Επιστήμη. Κυκλοφορεί με τον αέρα του άνετου, του χαλαρού και του αστείου της παρέας, παρόλα αυτά έχει κερδίσει δικαίως τον τίτλο του ξενέρωτου λόγω των “κρύων” αστείων που εκσφεντονίζει συνεχώς, χωρίς καμία προειδοποίηση.

c31724c0ddf1c82b25de296734930208

6. Ross Geller:
Φοιτητής Αρχαιολογίας, φιλικός, πλακατζής και κοινωνικός, αλλά με έντονα προβλήματα στην ερωτική του ζωή. Έχει στόχο να αποκτήσει πτυχίο σε 4 χρόνια και τίποτα δεν τον σταματά, γιατί αγαπάει πολύ το αντικείμενο που σπουδάζει. Προσπαθεί υπερβολικά να βρει τη σωστή κοπέλα για εκείνον, πράγμα που γυρίζει εναντίον του και πάντα απογοητεύεται. Οι υπόλοιποι της παρέας τον πειράζουν για την κατάσταση αυτή, αλλά δεν το βάζει κάτω. Συνεχίζει απτόητος μέχρι να πετύχει το στόχο του.

tumblr_mzo9reqIZ81sr6j1wo1_500

Γράφει: Έφη Γκαραβέλα

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Αν τα “FRIENDS” ήταν Έλληνες φοιτητές!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format