Αν οι πρωταγωνιστές του “50 shades of grey” ήταν Έλληνες φοιτητές!


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει την εν λόγω ταινία είτε επειδή θέλαμε είτε επειδή μετά από φοβερή πίεση και εκβιασμούς από κολλητή /ο ή αγόρι/κοπέλα αναγκαστήκαμε να τη δούμε (αν είσαι αγόρι καταλαβαίνεις καλύτερα). Έτσι λοιπόν και εγώ πήγα τις προάλλες να δω την περίφημη αυτή ταινία, και όπως παρακολουθούσα σκεφτόμουν πως θα ήταν τα πράγματα αν ήταν στην Ελλάδα και μιλούσαμε για Έλληνες φοιτητές.Αυτές είναι οι σκέψεις που έκανα ενώ παρακολουθούσα.

Christian Grey (Χρήστος Γκρηζάκης)

Ο Christian στο μυαλό μου θα ήταν ένα παιδί που θα σπούδαζε οικονομικά στο ΟΠΑ και φυσικά το γραφείο του δεν θα είχε θέα τους ουρανοξύστες αλλά είτε θα είχε τον πανέμορφο τοίχο του δωματίου του είτε το μπαλκόνι του γείτονα.

 

Anastasia Steele (Αναστασία Στηλοπούλου)

Όσον αφορά την Αναστασία, θα ήταν μια κοπέλα που θα σπούδαζε φιλολογία και θα πήγαινε σημειώσεις μια φίλης της στον Χρίστο.Αυτό που σίγουρα θα ήταν διαφορετικό είναι οτι η Αναστασία θα ήταν βαμμένη λες και θα πήγαινε σε βάφτιση. (Κλασσικά)

ΣΚΗΝΕΣ

1)ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ .

Στη ταινία ο Χρήστος είχε 10 αυτοκίνητα , ένα ελικόπτερο, σοφέρ , γραμματέα και έμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ! Αν ήταν φοιτητής στην Ελλάδα θα είχε ένα”παπάκι” για τις βόλτες του και θα έμενε με συγκάτοικο για να γλυτώνει το μισό ενοίκιο.

2)ΔΩΡΑ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ;;; Σε αντίθεση με τον Cristian ο Χρήστος τα μόνα δώρα που θα μπορούσε να κάνει είναι ένα βιβλίο το οποίο του είχαν κάνει παλιά δώρο αλλά δεν τ διάβασε ποτέ και μια βόλτα με το “παπάκι” στα “βραχάκια”.

3)ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Φυσικά και ο Χρήστος δεν έχει ειδικό,ξεχωριστό δωμάτιο στο σπίτι του για να ικανοποιεί τις άρρωστες ορέξεις του.Το μόνο που έχει είναι ένα συρτάρι στη ντουλάπα στο οποίο έχει ένα σχοινί και αυτοσχέδιες χειροπέδες από καλώδιο τηλεόρασης.

4)ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Όσον αφορά το συμβόλαιο, ο Χρήστος ποτέ δεν θα έκανε κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά θα βαριόταν να το γράψει.Θα προτιμούσε να πάνε για ένα καφέ και να της τα πει παρά να της το δώσει να το διαβάσει.Φυσικά επειδή ο Χρήστος είναι υπέρ της ισότητας των δυο φύλων (εκτός κρεβατιού) θα της επέτρεπε να πληρώσει το δικό της καφέ.

Αυτά λοιπόν σκεφτόμουν κατά τη διάρκεια της ταινία.Βέβαια δεν είναι οι πιο φυσιολογικές σκέψεις που θα μπορούσε να κάνει κανείς, αλλά ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ με σας αναγνώστες μου.Ελπίζω να σας άρεσε και περιμένω την άποψή σας στα comments.

Υ.Γ. Τα παραπάνω αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας και τυχών ομοιότητες με την πραγματικότητα είναι εντελώς συμπτωματικά.

Γράφει: Ερβίσα Μπέιντο.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Αν οι πρωταγωνιστές του “50 shades of grey” ήταν Έλληνες φοιτητές!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format