Home sweet home…!


    Ας ξεκινήσουμε αυτό το άρθρο με μια μικρή ιστοριούλα.Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας φοιτητής ο οποίος ξυπνώντας ένα όμορφο πρωινό αποφασίζει να μείνει σπίτι μην έχοντας χρήματα για ξόδεμα.Έτσι περνάνε οι πρώτες πρωινές=μεσημεριανές ώρες χαλαρά και ήρεμα με καφεδάκι και internet. Έρχεται όμως μια στιγμή που ο φοιτητής μετά από 2-3 ώρες που χρειάστηκε να ξυπνήσει, αρχίζει να βαριέται και νιώθει εγκλοβισμένος στο σπίτι.Οι φίλοι του αδυνατούν να τον επισκευθούν οπότε ο μικρός φοιτητής κάθετε και φτιάχνει μια λίστα με πράγματα που θα ήθελε να κάνει για το υπόλοιπο της μέρας στο σπίτι.Εγώ επειδή είμαι κακός άνρθωπος έκλεψα αυτή τη λίστα και σας την παραδίδω ,αναγνώστες μου.

1)ΠΑΙΞ’ΤΟ ΣΕΦ.!

Μην παραγγείλεις σήμερα απέ’ξω, σκέψου ένα απλό φαγητο που να ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις και πάρε τα βασικά υλικά. Από εκεί και πέρα βάλε ο,τι άλλο θες και πρόσθεσέ το στο γκουρμέ πιάτο σου.Βάλε λίγη φαντασία και δες τον εαυτό σου να μεγαλιουργει. ΠΡΟΣΟΧΗ!Μην βάλεις μεγάλες ποσότητες από τα συστατικά γιατί υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα να μην πετύχει αυτό που θα φτιάξεις, οπότε κρίμα να πάνε χαμένα τα υλικά…(Το MyStudentPass.gr δεν αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση της υγείας ή κάποιου είδους στομαχική διαταραχή)

2)ΔΙΑΚΟΣΜΙΣΗ

Τι θα έλεγες να άλλαζες λίγο την διακόσμηση στο σπίτι σου; Και δεν εννοώ να αγοράσεις καινούρια πράγματα και να αλλάξεις θέση στα έπιπλα, εννοώ να το ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!.Για ρίξε μια ματία στις γωνίες στο ταβάνι, τι βλέπεις; Μήπως είναι ,θαρώ αράχνη αυτο;Μάλλον.Στάματα να βαριέσαι και σήκω λοιπόν να το καθαρίσεις, πίστεψέ με θα καμαρώνεις για μια ζωή plus οτι θα πεις μια φορά στη μαμά σου οτι καθάρισες και δεν θα της λες ψέματα…Δοκιμασέ το, είναι καλό να αποκτάς εμπειρίες.


3)ΚΑΜΕΡΑ..!

Δεν σου άρεσαν τα παραπάνω;Σου έχω λύση.Μίλα με κάμερα με φιλο/φίλη που έχεις να δείς καιρό.Σίγουρα κάποιος θα έχει επιλέξει να μείνει σπίτι όπως και εσύ και αναρωτιέται τι να κάνει για να περάσει η ώρα του.Κάνε το πρώτο βήμα λοιπόν.

Ελπίζω να σου έδωσα μια μικρή ιδέα για το τι θα μπορούσες να κάνεις…Να περνάτε όμορφα!

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
eri

Home sweet home…!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format