Mind the Bug by CollegeLink: Εκεί που οι νέοι Developers βρίσκουν δουλειά!


Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο INNOVATHENS

Το Collegelink, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα ευρέσεως πρακτικής άσκησης και entry level job position στην Ελλάδα ανοίγει τις πόρτες του διοργανώνοντας το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου στις 10.00 στο INNOVATHENS, το Κόμβαο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το πρώτο Hack and Match event στην Αθήνα!
Στόχος του Mind the Bug είναι φοιτητές και απόφοιτοι με γνώσεις στον τομέα του Web Development και ενδιαφέρον να εργαστούν σε κάποια εταιρία στον τομέα αυτό, να δημιουργήσουν ομάδες και να εργαστούν για 6 ώρες με σκοπό να αντιμετωπίσουν ένα Challenge το οποίο θα τους ανατεθεί. Σκοπός του event είναι να φέρει σε επαφή τους νέους Developers με τις επιχειρήσεις οι οποίες έχουν ανοιχτές θέσεις εργασίας αυτήν την περίοδο.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε μία από τις επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο event μέσα από την προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν το Challenge με επιτυχία. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εκπροσώπους των εταιρίων που θα βρίσκονται στο χώρο και συνομιλήσουν μαζί τους για τις επαγγελματικές προοπτικές που προσφέρει η κάθε εταιρία.
Το Mind the Bug θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Innovathens στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων και θα διαρκέσει ολόκληρη την μέρα! Στο τέλoς της ημέρας θα υπάρξει after party για μία κρύα μπύρα και networking. Μοναδική αναγκαία προϋπόθεση είναι ο κάθε υποψήφιος να φέρει μαζί του το Laptop του. Φαγητό, σνακ, νερό ,ποτό και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε το αναλαμβάνει αποκλειστικά το Collegelink και οι χορηγοί του event.
Σε ενδιαφέρει να συμμετέχεις στο Mind the bug? Μην αργείς. Δήλωσε συμμετοχή εδώ!
Διοργανωτής του event είναι το CollegeLink ,μία διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία έχει στόχο να φέρει σε επαφή φοιτητές και πρόσφατα απόφοιτους, οι οποίοι ενδεχομένως να μην διαθέτουν εργασιακή εμπειρία με επιχειρήσεις στα πλαίσια πρακτικής άσκησης ή πρώτης εργασιακής απασχόλησης. Το Collegelink είναι κοντά σε κάθε νέο ο οποίος επιθυμεί μία ομαλή μετάβαση από τα αμφιθέατρα του Πανεπιστημίου του, στην αγορά εργασίας.
Φτιάξε το βιογραφικό σου εδώ!
Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας στις εταιρίες :
Netstudio, Mindworks, ATCOM, Linakis Digital.
Οι υποστηρικτές του event είναι: Athens Center of Entrepreneurship & Innovation του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Efood.gr, The Sweet Spot, Σύλλογος Αποφοίτων Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας.
Οι χορηγοί επικοινωνίας του event είναι: MAD TV, In.gr, MAD Radio 106.2, Βήμα της Κυριακής, Neolaia.gr, Startuper.gr, Mystudentpass.gr, ChillOut, Startup.gr.

 

Event Agenda
09:45 Breakfast/Coffee

10:00Welcome

10:10 Παρουσίαση Εταιριών

10:30 Παρουσίαση του Challenge-QA

11:00 Δημιουργία ομάδων

11:30 Start Hacking

14:30 Lunch served

18:00 Hacking Ends – Presentations Start

18:30 Judging

19:00 After party for a cool beer and networking

Περισσότερε πληροφορίες: mindthebug.collegelink.gr | info@collegelink.gr
Δηλώσεις συμμετοχής: http://mindthebug.collegelink.gr/February_2015/registration/start
Πρόσβαση:
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 010 9300
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»
Facebook:atcollegelink | Innovathens
Instagram:innovathens
Twitter:College_Link | innovathens
Το INNOVATHENS έχει ενταχθεί στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ATTIKH 2007-2013», στον Άξονα Προτεραιότητας (2): «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ» του Π.Ε.Π. «Αττικής 2007-2013», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ε.Τ.Π.Α. (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Mind the Bug by CollegeLink: Εκεί που οι νέοι Developers βρίσκουν δουλειά!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format