7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμος για τις χειμερινές διακοπές


Όλοι έχουμε κάποιες στιγμές στην καθημερινότητά μας που αισθανόμαστε πνευματικά κουρασμένοι και πιεσμένοι. Αλλά κάτι τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια στους δρόμους και στα μπαλκόνια, κάτι οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στα social media με γιορτινές εικόνες και κάτι το κρύο που σου δίνει την ελπίδα ότι θα χιονίσει, μπαίνεις κι εσύ σε mood διακοπών.

Ποια είναι τα σημάδια που προδίδουν ότι είσαι ήδη έτοιμος για τις χειμερινές διακοπές σου, παρόλο που ακόμα οι υποχρεώσεις σου τρέχουν;

1. Όλες οι υποχρεώσεις στο μυαλό σου έχουν μετατραπεί περισσότερο σε πιθανές προτάσεις για να γεμίσεις την καθημερινότητά σου. Ποιος νοιάζεται αν έχεις να παραδώσεις εργασία την επόμενη μέρα; Ή ότι πρέπει να καθαρίσεις το σπίτι κάποια στιγμή; Αν πάρεις την απόφαση να κάτσεις να παρακολουθήσεις cliché χριστουγενιάτικες ταινίες στην τηλεόραση κανείς δεν μπορεί να σε εμποδίσει.

2. Θέλεις να βγείς Τρίτη βράδυ, όταν κάνεις άλλος δεν έχει όρεξη. Ο ένας γράφει πρόοδο, ο άλλος έχει να ετοιμαστεί για την παρουσίαση της εργασίας του, άλλος να κοιμηθεί νωρίς γιατί έχει πρωινό ξύπνημα και ο άλλος είναι πτώμα επειδή έτρεχε όλη μέρα. Κάνεις δεν σέβεται το δικαίωμά σου στην βραδινή έξοδο, πια;

3. Δηλώνεις ερωτεύμενος με την πιτζάμα σου. Και καλά να την φοράς συνέχεια όταν κάθεσαι με τις ώρες σπίτι σου. Ξεπερνάς, όμως τα όρια όταν σου μπαίνουν σκέψεις στο μυαλό να βγεις έξω με αυτή, γιατί απλά είναι βολική.

4. Χρησιμοποιείς συνέχεια το Twitter, όταν πριν από 2 μέρες δεν ήξερες καν τι είναι. Έκατσες, το ‘ψαξες, το ΄μαθες, έκανες follow και ένα σωρό κόσμο που ούτε καν γνωρίζεις και γενικά το ΄χεις κάψει. Γράφεις για το ο,τιδήποτε σου έρχεται στο μυαλό εκείνη τη στιγμή, αναλύεις θέματα της πολιτικής, αναπαράγεις συνέχεια ανέκδοτα που κάποιος, κάπου, κάπως σου είχε πει και θίγεις ερωτικά θέματα. Έτσι, έχουν περάσει 3 ώρες χωρίς να το καταλάβεις.

5. Σου παίρνει 2 ώρες να κάνεις κάτι που μπορούσες να κάνεις σε μισή ώρα. Ειδικά όταν κάπου εκεί κοντά υπάρχει πρόσβαση στο Internet. Μα να μην διαβάσεις τη συνταγή για το πώς να φτιάξεις χειροποίητα σοκολατάκια μόνο με 2 υλικά;! Για να μην ξεχάσω εκείνο το video με τα μωρά που έχει γίνει viral, που το έχουν δει όλοι εκτός από εσένα! Ε καλά, κάποια στιγμή θα ασχοληθείς και με εκείνο το κάτι που είναι να κάνεις, αλλά τώρα σου διαφεύγει τι ήταν.

6. Έχεις δει όλα τα επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών που παρακολουθείς, οπότε απλά αρχίζεις μια καινούργια. Άρχισες με το να δεις ένα επεισόδιο μιας σειράς που ήδη παρακολουθείς. Αλλά δεν μπόρεσες να σταματήσεις στο ένα. Και μετά άλλο ένα. Έτσι, ξεμένεις από επεισόδια. Και τώρα; Απλά αρχίζεις μια καινούργια! Άλλωστε, άλλη μία τηλεοπτική σειρά στη λίστα σου δεν βλάπτει πουθενά, σωστά;

7. Το να μην πατάς στα μαθήματα στη σχολή σου, σου αφήνει λιγότερες τύψεις από όταν δεν πατούσες τον Σεπτέμβρη. Ξαφνικά κάτι άλλαξε μέσα σου. Δεν αισθάνεσαι πια την αίσθηση των τύψεων στο στομάχι σου, όταν η παρέα σου συζητά για κάποιο θέμα που προέκυψε σε κάποια από τις διαλέξεις που έλειπες. Μην σου πω ότι πλέον σου φαίνεται φυσιολογικό. Δεν βαριέσαι; Θα καλύψεις το κενό με το να διαβάσεις πολύ καλά για την εξεταστική σου. Ας γελάσω.

Αν έχεις τουλάχιστον 2 από τα παραπάνω συμπτώματα, τότε απλά είσαι πανέτοιμος για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Welcome to the club!

Κι αν θες να περάσεις τις διακοπές σου διαφορετικά από τις άλλες χρονιές, τότε το Mystudentpass.gr σε πάει Bansko!

Γράφει η Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
2 shares

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

7 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμος για τις χειμερινές διακοπές

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format