Ξεκίνησαν οι καταθέσεις αιτήσεων για τα προγράμματα του ΕΑΠ!


Ξεκίνησε απο χθες (1.11.2014) η υποβολή αιτήσεων για τα 6 Προπτυχιακά Προγράμματα και 26 Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρονται από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο για το ακαδημαϊκό έτος 2015 -2016.

Η κατάθεση των αιτήσεων των υποψηφίων πραγματοποιούνται μέσω Διαδικτύου. Η προθεσμία λήγει στις 10 Νοεμβρίου 2014. Για την υποβολή αίτησης πατήστε ΕΔΩ.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το 5% των διαθέσιμων θέσεων για τα προπτυχιακά προγράμματα που έχει προκηρύξει το ΕΑΠ. Για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για Α.Μ.Ε.Α. πατήστε ΕΔΩ.

Επιπλεόν, άτομα του εκπαιδευτικού προσωπικού των Α.Τ.Ε.Ι. της χώρας έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν και αυτά με τη σειρά τους αίτηση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

ergasia-eap

Τα κριτήρια για τη χορήγηση υποτροφιών για τα προγράμματα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου απότο ίδιο το πανεπιστήμιο μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Οι προϋποθέσεις για την εισαγωγή των ενδιαφερόμενων στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα του ΕΑΠ είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.

 

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις αιτήσεων για τα προγράμματα του ΕΑΠ!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format