Πάμε παρέλαση ή…μπουζούκια;(ΦΩΤΟ)


Για μια ακόμη χρονιά η Ελλάδα τίμησε την επέτειο του «ΌΧΙ» με μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις σε όλη τη χώρα. Οι παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με λαμπρότητα θα έλεγε κανείς, πάντα, όμως , με αυστηρά μέτρα ασφαλείας.Κορύφωση στις εορταστικές εκδηλώσεις αποτέλεσαν η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα.

Το κλίμα στις παρελάσεις χαρακτηριζόταν όπως πάντα από λιτότητα και ευλάβεια, δεν έλειψαν, όμως, και τα σχόλια, τόσο θετικά όσο και αρνητικά.Χαρακτηριστικά είναι τα παραδείγματα του Χαλανδρίου, όπου οι μαθητές παρέλασαν υπό τον ύμνο του ΕΑΜ και της Θεσσαλονίκης όπου, ο Σωτήριος Στράλης, πιλότος F16 της πολεμικής αεροπορίας πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επίδειξη ακροβατικών.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν έλειψαν και φέτος οι προκλητικές εμφανίσεις από μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας, οι οποίες επέλεξαν να κάνουν…πασαρέλα αντί για παρέλαση.Έτσι, πολλές από αυτές επέλεξαν να παρελάσουν με μίνι φούστες και ψιλοτάκουνα, αμφίεση που παραπέμπει σε νυχτερινό κέντρο και όχι σε παρέλαση, προκαλώντας έτσι τα αρνητικά σχόλια των πολιτών.

Η κατάσταση ήταν ίδια -και μάλλον αναμενόμενη- σε όλες τις περιοχές της χώρας, αφού οι μαθήτριες τα τελευταία χρόνια μετατρέπουν τις παρελάσεις σε πασαρέλες, παρά τα σχόλια και τις αντιδράσεις.Απορίας άξιο είναι, βέβαια, το πώς επιτρέπονται οι τόσο προκλητικές εμφανίσεις τόσο από τα σχολεία, όσο και από τους γονείς των ίδιων των κοριτσιών.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις προκλητικές εμφανίσεις των μαθητριών :

4oLYKEIOXLK

mathitiki-parelasi6

minifoustes1

minifoustes2

minifoustes4

minifoustes5

minifoustes6

?????????????????????????????????

parelasi_0

parelasi_28_oktwvriou8

Γράφει : Μαριάννα Αλεξοπούλου

 


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0
1 share

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Πάμε παρέλαση ή…μπουζούκια;(ΦΩΤΟ)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format