Καλλυντικά από ελαιόλαδο δια χειρός…ΤΕΙ Αθήνας!


Μια ομάδα αποφοίων του τμήματος αισθητικής του ΤΕΙ Αθηνών ξεκίνησε φέτος μια πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα της ομορφιάς και της περιποίησης.Μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, www.e-kallyntika.gr δίνουν εναλλακτικές λύσεις σε προϊόντα ομορφιάς.

Μέσα από το site τους επιδιώκουν σαφώς στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων και ταυτόχρονα στην ανταγωνιστική τιμή τους για τον καταναλωτή.Το σκεπτικό κινείται γύρω από τις ανάγκες ανδρών και γυναικών προσφέροντας υψηλής ποιότητας φυτικά και βιολογικά καλλυντικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς απευθείας στον χώρο σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί κανείς να βρει μια ποικιλία από τα πιο εκλεκτά φυτικά και βιολογικά καλλυντικά, τα οποία έχουν επιλεγεί με γνώμονα την πολύχρονη εμπειρία της ομάδας στον χώρο της αισθητικής.Οι ενδιαφερόμενοι μέσω της ιστοσελίδας έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να ενημερώνονται μέσα από άρθρα για τα τελευταία νεά στο χώρο της αισθητικής .

Όλα τα καλλυντικά είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες της Ελληνικής φύσης.Συγκεκριμένα, έχουν ως βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και είναι φτιαγμένα από Έλληνες παραγωγούς με ιδιόκτητα βιολογικά κτήματα. Δεν περιέχουν parabens, συνθετικές χρωστικές & και συνθετικά χρώματα, υποστηρίζονται από συνεχείς κλινικές μελέτες και είναι συμμορφωμένα με τις τελευταίες νομοθεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γύρω από την κοσμητολογία.

Το www.e-kallyntika.gr είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα που προάγει την υγεία και την ομορφιά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο, προσφέροντας στον σύγχρονο καταναλωτή τη δυνατότητα να προμηθεύεται με ευκολία φυσικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς.

Επιμέλεια : Μαριάννα Αλεξοπούλου


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Καλλυντικά από ελαιόλαδο δια χειρός…ΤΕΙ Αθήνας!

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format