“Starting-Up Your Business” 50% έκπτωση για 10 αναγνώστες του Mystudentpass.gr


Προνομιακή έκπτωση 50% για τους αναγνώστες του Mystudentpass.gr!

To γνωστό πια επαγγελματικό σεμινάριο για επιχειρηματίες και start-ups, πραγματοποιείται ξανά. Απευθύνεται σε στελέχη ή νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες και περιλαμβάνει σημαντική πρακτική γνώση και τρόπους για το πώς ένα επιχειρηματίας ξεκινά, αναπτύσσει και επεκτείνει την επιχείρησή του. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε. Το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα, 24 Οκτωβρίου και στην Θεσσαλονίκη,

30 Οκτωβρίου. Ομιλητής είναι έμπειρος business strategist και mentor Αποστόλης Αϊβαλής (www.aival.com).

Όσοι παρακολουθήσουν στο σεμινάριο, θα γλυτώσουν αρκετά χρήματα και πολύτιμο χρόνο στην επιχείρησή τους καθώς μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα γνωρίζουν καλά:

– Πώς κάνω την ιδέα μου πράξη σωστά και κατόπιν μεγάλη επιχείρηση

– Πότε χρειάζομαι μία έδρα και πού να την στήσω

– Τι είναι σημαντικό να μελετήσω στο business plan και τι να καταγράψω

– Πώς βρίσκω συνεταίρους και πως μοιράζω την εταιρία μου μαζί τους

– Πως χρησιμοποιώ τους mentors, τους accelerators και τα working places

– Ποια είναι μία σωστή στρατηγική marketing για τους πρώτους πελάτες

– Πώς και πότε βρίσκω χρήματα από επενδυτές και τι αναμένουν αυτοί

Το κόστος είναι €50/άτομο (30€ για όσους προλάβουν τα φτηνά εισιτήρια). Περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο θέσης στο web site του σεμιναρίου: ΕΔΩ

Όλοι εσείς οι σταθεροί αναγνώστες μας, έχετε προνομιακή έκπτωση για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο. Οι 10 πρώτοι που θα κλείσουν τη θέση με κωδικό STUDENTPASS θα αποκτήσουν αυτόματα την δυνατότητα αγοράς του κανονικού εισιτηρίου με έκπτωση 50%! Για να το αποκτήσετε γράψτε στο πεδίο ‘Enter promotional code’ την λέξη STUDENTPASS και πατήστε apply και θα δείτε το ειδικό προνομιακό εισιτήριο ειδικά για εσάς.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο, που ξεκίνησε ως σεμινάριο για founders (Founders & More) από το Menlo Park στην Silicon Valley, California, είναι από τα πιο εμπεριστατωμένα σεμινάρια στο αντικείμενο του και έχει πραγματοποιηθεί σε 4 χώρες αρκετές φορές με τεράστια επιτυχία.

Η KNOWCRUNCH που έχει αναλάβει την διοργάνωση είναι ένας οργανισμός ειδικευμένος σε υψηλού επιπέδου επιχειρηματικά σεμινάρια που εμπνέονται και βασίζονται στις τελευταίες εξελίξεις του χώρου ξεκινώντας από την καρδιά των εξελίξεων την Αμερική. Ta σεμινάριά της αφορούν το online marketing αλλά και άλλους τομείς όπως η επιχειρηματικότητα & startups. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε εγκαίρως την συμμετοχή σας : www.knowcrunch.com.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
nick

“Starting-Up Your Business” 50% έκπτωση για 10 αναγνώστες του Mystudentpass.gr

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format