Αναφορές του Πρωθυπουργού στην Παιδεία σε πρόσφατη εκδήλωση


Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ο Πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, σε σχετική ομιλία του, δεν ξέχασε να αναφερθεί και σε θέματα που απασχολούν και την Παιδεία.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τις αποδοχές ειδικοτήτων, όπως είναι οι πανεπιστημιακοί, οι εκπαιδευτικοί και οι ένστολοι, τόνισε ότι θα υπάρξουν αυξήσεις, αν φυσικά «βγούμε  από τα ελλείμματα και συνεχίσουμε να έχουμε πλεονάσματα», σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

Σε αναφορά του στα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, ο κ. Σαμαράς, διατύπωσε την άποψη ότι είναι ο κύριος λόγος φυγής των νέων στο εξωτερικό και ότι τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουν τα σχέδια για μια νέα πρωτοβουλία για Συνταγματική Αναθεώρηση, στην οποία οφείλουν να προβούν άμεσα έτσι, ώστε μέχρι τον Ιούνιο του 2016 να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του σχεδίου.

Στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός έκανε, επίσης, λόγο για τις νέες επιχειρήσεις που έχουν κάνει το ξεκίνημά τους εν καιρώ κρίσης από τους ίδιους τους νέους, για τους οποίους, ο ίδιος διατύπωσε πως «είναι οι “προάγγελοι” της Νέας Ελλάδας.».

Επιμέλεια : Έφη Γκαραβέλα


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
Efi

Αναφορές του Πρωθυπουργού στην Παιδεία σε πρόσφατη εκδήλωση

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format