«Στηρίζουμε τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας προσφέροντας τρόφιμα & φάρμακα»


Μπορεί οι εορταστικές ημέρες να τελείωσαν αλλά η ανάγκη για φάρμακα και τρόφιμα στις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας δεν σταματά.  Καλούμε λοιπόν όλους εσάς να προσφέρετε φάρμακα και τρόφιμα στα Κοινωνικά Φαρμακεία και στα Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν σε όλη την χώρα στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις πλησιέστερες σε εσάς Κοινωνικές Δομές δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την σελίδα www.koinoniasos.gr και στην ενότητα χάρτης δομών να εντοπίσετε τις Κοινωνικές Δομές που σας εξυπηρετούν ή να καλέσετε στο 801 11 22 444 και   οι υπάλληλοι θα σας κατευθύνουν ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι στα πλαίσια του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης λειτουργούν ήδη 48 Κοινωνικά Φαρμακεία  και 43 Κοινωνικά Παντοπωλεία με την συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε και αυτή τη φορά στο κάλεσμά μας και με αξιοπρέπεια και  σεβασμό να στηρίξουμε όλοι μαζί  αυτούς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

«Στηρίζουμε τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας προσφέροντας τρόφιμα & φάρμακα»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format