Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο “I Change we Change”.


Πρωί Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς κινείται σε πολύ έντονους ρυθμούς. «Σήμερα διεξάγεται το event “I change.We change” του TEDx University of Piraeus» μας πληροφορεί μια φοιτήτρια, καθώς βαδίζει βιαστικά προς την αίθουσα που πραγματοποιείται το event. Τι είναι το “I change. We change”;  4 ομιλητές, άνθρωποι νεαρής ηλικίας ήρθαν να αποδείξουν ότι έχεις την δύναμη να αλλάξεις  το μέλλον σου αν δουλέψεις με πάθος για να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου.
Τι έκανε αυτή την εκδήλωση τόσο διαφορετική απ’ όλες τις υπόλοιπες?  Η απάντηση έρχεται διαβάζοντας τα ονόματα των ομιλητών: Παναγιώτης Δαρείος, Ζωή Κορρέ, Μάκης Αντύπας και Παναγιώτης Καραμπίνης, 3 απόφοιτοι και ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πειραιώς μίλησαν για το πώς τόλμησαν το διαφορετικό και έφεραν την αλλαγή.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ρωτήσαμε την ίδια φοιτήτρια αν έμεινε ικανοποιημένη. Η απάντηση μας άφησε με ένα χαμόγελο και μια αίσθηση αισιοδοξίας. «Είμαι χαρούμενη γιατί τώρα ξέρω ότι μπορώ να φέρω κι’ εγώ την αλλαγή».


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο “I Change we Change”.

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format