Explore Education | Πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό


Η ΑΙΕSEC δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές να συμμετέχουν στο πρόγραμμα  explore, το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό που διαρκεί 6 εβδομάδες  και προσφέρει
– προσωπική ανάπτυξη,

– διαπόλιτισμική κατανόηση και
– ευκαιρία για θετικό αντίκτυπο την κοινωνία! 

Με το πρόγραμμα  μπορείς να να διδάξεις παιδιά δημοτικού ή νέους λυκείου,  και να αποκτήσεις πρακτική εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας!  Συγκεκριμένα, θα ασχοληθείς με τη διαπολιτισμική μαθηση αυτών των μαθητών με διαδραστικους τρόπους και θα παρουσιάσεις παράλληλα την κουλτουρα της χώρας μας. Ακόμη μπορείς να διδάξεις νέους μαθητές λυκείων με σκοπό τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.
Το πρόγραμματα ξεκινούν τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο στις χώρες Ιταλία, Ρουμανία, Ρωσσία, Πορτογαλία και Ουγγαρία. Πριν την αναχώρηση σου θα συμμετέχεις σε σεμινάρια προετομάσιας για το Project και τη χώρα ( με τη βοήθεια συνεργατών της AIESEC). H διαμονή παρέχεται.
Το πρόγραμμα αυτό,  σου δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζεις, να ζεις και να μαθάινεις την κουλτουρα αλλων πολιτισμών, να βλεπεις τις διαφορές με τη χώρα σου, να αναπτύσσεις την κατανόησή σου για άλλες κουλτουρες, και να συμβάλεις στην νέα γενιά παιδιών και νέων, προσφεροντάς τους αξίες και ικανότητες που απαιντούνται απο την κοινωνία σήμερα.

Επισκεφτείτε το site μας  για περισσότερες πληροφορίες,  www.aiesec.gr και κάντε την επίσημη αιτήσή σας εδώ


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Explore Education | Πρόγραμμα κοινωνικής δράσης στο εξωτερικό

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format