Οι “Λόγοι” πάνε… βιβλιοθήκες


Ο Σύλλογος Ρητορικής «Λόγοι» διοργανώνει μια σειρά από αγώνες επιχειρηματολογίας (debate) σε 5 Δημοτικές Βιβλιοθήκες ανά την Αττική, από τα τέλη Νοέμβρη 2013 μέχρι τα τέλη Φλεβάρη 2014! Κερατσίνι, Χαλάνδρι, Χαϊδάρι, Αθήνα, Ηλιούπολη! 10 debate στα οποία μπορείτε να συμμετέχετε ως κοινό και φυσικά ως ομιλητές!
Για παραπάνω λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://dittoilogoi.blogspot.gr/p/blog-page_12.html
Ξεκινάμε με το πρώτο μας debate στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χαϊδαρίου (Λεωφόρος Αθηνών 159, Παλατάκι), την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρα 5:00 το απόγευμα!
Το θέμα θα είναι: «Για κανένα λόγο δεν πρέπει να διακόπτεται η λειτουργία του πανεπιστημίου.»
Επειδή θα γίνει μόνο ένας αγώνας (8 ομιλητές), όσοι θα θέλατε να συμμετέχετε στον αγώνα, πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/forms/d/1nSp8kqLlgElHf9JMej3iwERB7xHy55nmkmoxhbUYV5Q/viewform
Στην ίδια φόρμα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και σε άλλους αγώνες. Φυσικά, οποιοσδήποτε μπορεί να παρακολουθήσει τους αγώνες ως κοινό! Και μάλιστα, θα μπορεί να κάνει ερωτήσεις στους ομιλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα!!!
Και για να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα, ορίστε και το σχετικό μας βιντεάκι στο νέο μας κανάλι στο YouTube όπου θα αρχίσουν να ανεβαίνουν όλα μας τα debate!
http://www.youtube.com/watch?v=bP08rcvwQZ8


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Οι “Λόγοι” πάνε… βιβλιοθήκες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format