2ος ∆ιαγωνισµός ταινιών τεκµηρίωσης για το περιβάλλον και την ολοκληρωµένη ανάπτυξη των ορεινών περιοχών


Το Ίδρυµα Ανάπτυξης του Μετσοβίου Κέντρου ∆ιεπιστηµονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.∆.Ε.) του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) για την προστασία και ανάπτυξη του ορεινού περιβάλλοντος και των τοπικών Ευρωπαϊκών πολιτισµών, στο πλαίσιο των σκοπών του, δηλαδή της πολυδιάστατης ενίσχυσης της διεπιστηµονικής, εκπαιδευτικής, ερευνητικής και πολιτισµικής αποστολής του ΜΕ.Κ.∆.Ε. του Ε.Μ.Π., διοργανώνει τον 2ο ∆ιαγωνισµό Ταινιών Τεκµηρίωσης για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωµένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών, µε στόχο να συµβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια ξαναζωντανέµατος της υπαίθρου και ιδιαίτερα των ορεινών περιοχών, στα χρόνια της πολυδιάστατης κρίσης.

Το Ίδρυµα αφιερώνει το ∆ιαγωνισµό στο µεγάλο δηµιουργό Θόδωρο Αγγελόπουλο και το πολύτιµο για την πατρίδα µας έργο του. Οι ταινίες οι οποίες θα βραβευτούν, αλλά και ειδικά επιλεγµένες ταινίες θα προβληθούν στην ειδική εκδήλωση του ∆ιαγωνισµού που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ε.Μ.Πολυτεχνείου (ΜΕ.Κ.∆.Ε. του Ε.Μ.Π.), στην πατρίδα των Ιδρυτών και µεγάλων Ευεργετών του, το Μέτσοβο.

Στις καλύτερες ταινίες θα δοθούν τα παρακάτω βραβεία: • ένα πρώτο βραβείο µε χρηµατική ενίσχυση 4.000 €, εξ ηµισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό, • ένα δεύτερο βραβείο µε χρηµατική ενίσχυση 3.000 €, εξ ηµισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό, • ένα τρίτο βραβείο µε χρηµατική ενίσχυση 2.000 €, εξ ηµισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό και • έναν έπαινο µε χρηµατική ενίσχυση 1.000 €, εξ ηµισείας σε σκηνοθέτη και παραγωγό.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να βρουν στοιχεία για το ΜΕ.Κ.∆.Ε. του Ε.Μ.Πολυτεχνείου και το Ίδρυµα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.∆.Ε. του Ε.Μ.Π., τα κείµενα των πρακτικών των σχετικών Συνεδρίων τους, καθώς και για τους όρους συµµετοχής στο διαγωνισµό και άλλες σχετικές πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του ΜΕ.Κ.∆.Ε. του Ε.Μ.Π: www.ntua.gr/MIRC. Επίσης στην ιστοσελίδα του ∆ιεπιστηµονικού Προγράµµατος Μεταπτυχιακών Σπουδών, ∆.Π.Μ.Σ. του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» http://www.survey.ntua.gr/environ/, µπορούν να βρουν κείµενα για τη θεωρία και την πράξη της Ολοκληρωµένης Ανάπτυξης.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

2ος ∆ιαγωνισµός ταινιών τεκµηρίωσης για το περιβάλλον και την ολοκληρωµένη ανάπτυξη των ορεινών περιοχών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format